Close sidebar
Close sidebar

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și-a făcut iubit?! Bruneta a fost sărutată de un celebru manelist

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” iubește din nou. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a fost surprinsă alături de un cântăreț de manele.

Georgiana Balaban,

Andra Volos de la Puterea dragostei alături de Luis Gabriel. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andra Volos și Luis Gabriel au fost surprinși în ipostaze tandre. Urmăritorii brunetei de pe rețelele de socializare au reacționat imediat așa că bruneta s-a văzut nevoită să le dea replica. „Deci la această oră (02:30), pe instagramul meu sunt o gramadă de mesaje...V-ați făcut o grămadă de filme, sunteți foarte paranoici. Dar dacă e să am o relație sunt o femeie foarte asumată și îmi asum. Pentru că cel mai frumos sentiment e să iubești și să fii iubit și să fii cu cineva, să nu fii singur. Credeți-mă!” a transmis Andra Volos.

Manelistul Luis Gabriel a sărutat-o tandru pe Andra, pe frunte. Aceasta l-a îmbrățișat și ea pe manelist.

Întreaga scenă a fost postată pe contul ei oficial de Instagram.

Andra Volos de la „Puterea Dragostei”, prietenie cu Nikolas Sax

Dacă urmăritorii au reacționat imediat la văzul sărutului cu Luis Gabriel, au urmat apoi insta story-urile cu Nikolas Sax. Fanii brunetei au continuat să-i lase mesaje. Andra Volos a postat un clip video alături de Nikolas Sax, manelistul cu care colaborează în diferite proiecte muzicale.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 23 noiembrie –A doua parte- VIDEO. Ce mai au concurenții de împărțit după scandalurile care au loc zi de zi?

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, anunț INEDIT. S-a apucat de gătit și își caută iubită

Andra Volos și Nikolas Sax. [Sursa foto: Instagram]

„Viața mea ești, fratele meu! Te iubesc!” i -a zis Andra Volos lui Nikolas Sax.

„Zâmbet...ce

zâmbet. Și tu a mea. Și eu te iubesc!” a replicat Nikolas Sax.

Andra Volos de la „ Puterea Dragostei ” și Nikolas Sax au lansat o piesă hit alături de Florin Salam. Melodia se intitulează „Cred că m-am îndrăgostit!”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI