Close sidebar
Close sidebar

Andrada de la "Puterea Dragostei" a plâns în hohote când a auzit cine pleacă din casă. "Mă voi întoarce în Turcia"

Momente emoționante în cadrul show-ului "Puterea Dragostei" de la Kanal D. Andrada a plâns în hohote când a auzit cine urmează să părăsească emisiunea, iar David i-a transmis după aceea un mesaj.

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

David a făcut un live pentru contul lui de Instagram, la scurt timp după ce a fost eliminat din casa Puterea Dragostei.

"Am o vacanță aici, în România, după care mă voi întoarce în Turcia. Momentan nu mi-e dor de nimeni, dar în câteva zile o să-mi fie dor de toată lumea din Turcia, cu care am interacționat. Mă voi întoarce cât de curând", le-a transmis David urmăritorilor de pe Instagram.

Citeste si: Veste teribilă despre coronavirus de la Organizația Mondială a Sănătății

David a fost întrebat de mai multe ori de jumătatea lui, iar el a răspuns de fiecare data că această este în casă, referindu-se la Andrada. "Jumătatea mea este în casă. O să vezi în imagini cine este jumătatea mea", a spus David.

Andrada, relație încâlcită cu David

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Turneul WTA de la Istanbul, câștigat de o jucătoare din România!

Andrada și David au o poveste încâlcită, potrivit KanalD. El a anuntat-o direct in emisiune ca se desparte de ea, dupa ce nu i-a raspuns la mesaje mai multe zile la rand. Ea a izbucnit în plâns, acuzandu-l că și-a batut joc de ea. David a explicat ca despartirea s-ar fi produs fiindca parintii lui nu ar fi de acord cu aceasta relatie.

Ulterior, David si Andrada au fost protagonistii unor imagini romantice la malul mării. David și Andrada s-au si sărutat, alături de cuplul Mona și George.

Ce declara Andrada la începutul sezonului Puterea Dragostei

Andrada de la „Puterea Dragostei”  vine din Italia pentru a-și găsi jumătatea la Istanbul. Fata este de origine din Târgoviște.

  „Bună numele meu este Răduța Andrada Marina și am 21 de ani. Am venit aici să-mi găsesc jumătatea, un bărbat care să mă iubească, să mă respecte și să-mi fie loial. Îmi doresc să aibă un caracter foarte bun.”   a declarat Andrada de la „Puterea Dragostei”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI