Close sidebar
Close sidebar

Andreea Bălan a fost externată! Primele imagini cu artista după ce a fost la un pas de moarte

Andreea Bălan a fost externată din spital. Artista va merge astăzi acasă, după ce a trecut prin clipe grele.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Îndrăgita cântăreață a născut pentru a doua oară prin cezariană, la o clinică privată din Capitală. De această dată, ea a suferit complicații și a intrat în stop cardio-respirator. Din fericire, ea a trecut cu bine și va merge acasă împreună cu Clara Maria.

Citeste si: Numerologul Ionuț Agachi spune ce seminifcă data de 8 martie! Poate fi o zi excelentă pentru mulți!

Primele imagini cu Andreea Bălan la externarea din clinica privată

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Ce spun medicii despre starea artistei

„Pentru că am primit mai multe solicitări din partea ziariștilor, cu acordul familiei vă informăm că evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte.

Familia ei a putut să o viziteze. Andreea Bălan a fost transferată din secția ATI în salon de îngrijire post-natală, iar starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește.

Citeste si: Andreea Bălan a fost externată! Care au fost primele ei cuvinte când a auzit VESTEA URIAȘĂ!

Artista Andreea Bălan a trecut printr-o întervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a suferit o complicație critică/majoră ce nu putea fi prevăzuta la consulțiile sau prin investigațiile anterioare, dar care a fost gestionată cu succes de echipa medicală.

Ca și în cazul tuturor pacienților, spitalul nostru respectă dreptul lor la viața privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice făra acordul familiei”, au explicat reprezentanții spitalului la care a născut Andreea Bălan, conform spynews.ro.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI