Artista a fost la un pas de moarte, după ce în timpul operației de cezariană a făcut stop cardio-respirator. Ieri, artista a oferit primul interviu telefonic de pe patul de spital, în care a încercat să-și liniștească fanii.

Citeste si: Andreea Bălan și-a certat tatăl imediat ce și-a revenit. Ce a deranjat-o pe artistă

”Lichidul amniotic din placentă intră în sânge.

La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul. Doctorii de aici au luat deciziile cele mai bune, au făcut echipă și m-au salvat. Poate dacă nu eram aici și eram în altă parte...(...) Clara e atât de mititică și are păr des și brunet.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Am fost într-o luptă cu moartea, fără să exagerez. Se poate întâmpla și din senin, nu doar la cezariană. Se poate întâmpla și la nașterea naturală. Noroc că m-au deschis, a ieșit fetița și după aceea s-a întâmplat această cascadă, șocul cardio-respirator. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Sanador, au trebuit să facă o comisie, să decidă ce să facă, era o chestiune de viață și de moarte.

S-au strâns în sala de operații în zece minute(...) Soțul meu stătea afară, a fost îngrozitor pentru el, a stat cu emoții și frică până marți dimineață” a spus Andreea Bălan la un post tv.

Citeste si: Dezvăluiri bombă! SECRETUL lui Călin de la Exatlon! ”Eu am ridicat hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar. Am fost asociat în afacere”!

Andreea Bălan se simte din ce în ce mai bine, iar în această seară ea va avea prima apariție publică după experiența grea prin care a trecut, la un post tv cu

care ea are contract.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si