În Gala de duminică, concurenții din Casa Iubirii au trecut prin momente pline de emoții și suspans, în așteptarea verdictului serii. Cu toate acestea, Andreea Mantea i-a anunțat că nu va fi o gală cu eliminare.

De asemenea, cei care au șanse mari să ajungă în finală sunt Larisa, Nicoleta și Bianca, iar în casa băieților, topul este format din Radu, Sorin și Ionuț.

Luni, tensiunile au revenit în Casa iubirii, unde Andreea a răbufnit din cauza geloziei și i-a reproșat lui Emanuel comportamentul din ultima vreme.

Cum a reacționat Emanuel

Alex și Emanuel au ajuns la cuțite, aruncându-și replici acide și chiar jigniri grave.

Totul a plecat din cauza faptului că Alex și-a dat cu părerea în ceea ce privește o situație ce avea legătură cu fetele, iar Emanuel și-a ieșit din minți.

Citește și: Gală tensionată în ”Casa Iubirii”. Emanuel și Alex și-au aruncat vorbe grele

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pe de altă parte, Andreea se arată extrem de deranjată de atitudinea lui Emanuel și de intervenția lui menită să îl pună la punct pe Alex.

Andreea va răbufni și îi va da de înțeles partenerului ei că este extrem de geloasă, însă nu vrea ca acest lucru să se observe față de cei din jurul ei. 

Citește și: Când va fi marea finală de la "Casa Iubirii". Anunțul făcut de Andreea Mantea

Andreea: Nu e normal să mă deranjeze?

Emanuel: De ce pe ține te deranjează atâta să se pună termenul gelos! Asta e subiectul practic!

Andreea: De când am intrat noi într-o relație, asta mi s-a spus până acum! Se accentuează lucrul asta, eu de fiecare dată când am ceva, o problema, mi se spune că sunt posesiva și geloasă!

Emanuel: De ce te deranjează?

Andreea: Pentru că nu este așa!

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si