Andreea, fostă concurentă în Casa Iubirii sezonul 1, a vorbit deschis despre proiectele pe care le are, despre relația cu Emanuel, despre conflictul dintre Bianca și Kinga, dar și despre cearta dintre Bianca și Alexandru.

Fosta concurentă este de părere că între Bianca și Alexandru nu există iubire. 

Citește și: Conflicte în Casa Iubirii. O concurentă întră peste băieți și îl lovește pe Robert

„Nu e potrivit pentru Bianca”

Andreea a spus că nu îl vede pe Alexandru bărbatul potrivit pentru Bianca. A vorbit despre certurile dintre cei doi concurenți.

„Alexandru nu e potrivit pentru Bianca. Cred că Bianca ar trebui să facă strict ceea ce i-ar face ei bine pe moment. Îmi pare rău pentru Bianca, știu că este într-o situație foarte urâtă. Cred că toți băieții cu care a fost ea s-au ridicat pe spatele ei. Ea e sensibilă și îi place la un bărbat misterul, poate că lucrul ăsta a tras-o în jos.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: UPDATE- Tânăra a fost găsită. Radu de la „Casa Iubirii”: „Suntem disperați, a ieșit în parc, iar de atunci nu s-a mai întors acasă!”

Alexandru a dat mai multe motive diferite că vrea să plece. Poate că este presat de familia lui de acasă, s-ar putea și să nu o accepte pe Bianca. Pe ea ori o iubești, ori o urăști.

Nu cred că este vorba de iubire acolo, în nicio parte. Cred că este un atașament", a declarat Andreea la Culisele iubirii.

Andreea, însărcinată?

Andreea și Emanuel vor avea un copil? Cei doi au spus totul!

Citește și: Bianca este revoltată din cauza băieților din casă: ”Ne rugăm prea mult de ei”

„Andreea: Tocmai de aceea stau așa puțin să nu se vadă burta. Glumesc. Am vorbit o dată și am întrebat ce ar fi dacă, că nu știi niciodată, nu ai mereu garanția 100%.  Suntem atenți. Ne-am gândit că în cazul în care s-ar întâmpla un accident, ne-am asuma amândoi. Cred că niciunul dintre noi nu simte nevoia acum de un bebe.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Bianca îl respinge pe Alex după cearta de ieri: ”Vreau să mă lași în pace”

Emanuel: Nu. În momentul de față am vrea să ne focusăm pe carierele noastre. Eu am început cu evenimente foarte multe, acum m-au chemat să lucrez în niște companii. Andreea are cred că cea mai tare surpriză în câteva săptămâni, dar nu e vorba de copii. Toată lumea ne întreabă când facem un copil. Nu avem de gând acum. Nici nu stăm să ne gândim la chestia asta. Avem la alte chestii la care să ne gândim", au mărturisit Andreea și Emanuel, la Culisele Iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si