Close sidebar
Close sidebar

Andreea, fata de 13 ani disparuta de 3 zile din Targu-Jiu, a fost gasita. Protectia Copilului a deschis o ancheta

Eleva din Targu-Jiu, care a fost data disparuta de mama ei, a fost gasita de catre politistii din Rovinari si nu pare sa fi fost victima vreunei infractiuni. Protectia Copilului a deschis o ancheta.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daniela-Andreea Sopanda, fata de 13 ani care a disparut in urma cu trei zile, a fost gasita de politisti. Copila a fost identificata in Rovinari, iar Protectia Copilului Gorj va deschide o ancheta sociala in care se urmareste sa se stabileasca motivele pentru care fata a plecat de acasa fara sa spuna unde se va duce si ce anume s-a intamplat cu ea in cele trei zile in care nu s-a stiut unde este.

Potrivit politistilor, fata de 13 ani nu a fost victima vreunei infractiuni si a fost incredintata familiei.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Reamintim ca miercuri, 11 iulie, Politia Municipiului Targu-Jiu a fost sesizata de o femeie din localitate, despre faptul ca fiica ei Sopanda Daniela-Andreea, de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliu in data de 9 iulie si nu s-a mai intors.

sursa:gorj-domino.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI