Andreea Hanca este soția fotbalistului Sergiu Hanca. Tânăra de 35 de ani a știut mereu că viața soției unui fotbalist nu este așa ușoară, dar și-a urmat soțul prin toată lumea. Anul trecut, viața lor s-a schimbat în bine, atunci când a aflat că urmează să fie mămică pentru a 3-a oară.

Andreea Hanca: mamă, soție și femeie de afaceri

Andreea Hanca: ”Așteptam să vedem ce se întâmplă în 2022 și a venit minunea pentru că noi nu am programat.

Eu știam că nu mai pot face copii.”

Celine, feția de doar 4 luni, le-a schimbat viața total. În momentul în care a venit pe lume, tatăl ei avea contract cu o echipă din Cracovia, dar a părăsit Polonia pentru a fi alături de soția lui. Plecarea lui Sergiu a reprezentat un eveniment important pentru echipa la care activa, dar și un moment important care a marcat viitorul fiului lor cel mare, Zian.

Andreea Hanca: ”Îmi spune mereu: mami eu vreau să fiu fotbalist și să dau mai multe goluri ca tati.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Dorința de a le oferi tuturor celor 3 copii ai lor o viață mai bună, a făcut-o pe Andreea să ia în calcul plecarea definitivă din România. Chiar dacă are o afacere profitabilă, tânăra face naveta de o bună perioadă de timp, în căutarea celor mai bune variante de locuit.

După lungi căutări, cei doi s-au decis să se stabilească în Dubai, acolo unde și-au achiziționat o locuință care se află în curs de amenajare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si