Close sidebar
Close sidebar

Andreea Mantea a făcut anunțul: un concurent va părăsi emisiunea prin descalificare

În ediția de ieri, Nona a anunțat faptul că vrea să fie descalificată și să-l aștepte pe Patrick afară. Andreea Mantea va anunța, astăzi, numele concurentului descalificat.

Diana Bostan,

Patrick și Nona

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Din păcate, astăzi, miercuri, 3 mai, ne vom lua la revedere de la unul dintre voi! Prin descalificare!”, a spus Andreea Mantea, potrivit kanald.ro.

Patrick nu și-a putut stăpâni lacrimile

Nona va părăsi emisiunea ” Casa Iubirii”, decizia fiind luată în urma apariției unor imagini compromițătoare cu aceasta. Concurenta este de părere că atât timp cât ea va fi în emisiune, Patrick va avea de suferit și preferă să-l aștepte afară.

Citește și: Băieții au avut parte de o surpriză în ediția de ieri. O nouă concurentă a trecut pragul emisiunii ”Casa Iubirii”

Patrick este devastat și va izbucni în lacrimi la auzul anunțului. Ionuț îl va consola, însă Patrick va merge la Nona pentru a-și lua la revedere de la aceasta.

Băieții au avut parte de o surpriză în ediția de ieri. O nouă concurentă a trecut pragul emisiunii ”Casa Iubirii”

Lorena este noua concurentă a emisiunii ”Casa Iubirii”. Frumoasa șatenă a venit dirent din Spania și a vorbit cu Robert înainte ca cei doi să participe la acest show matrimonial.

Citește și: Momente deosebite în Casa Iubirii! Laurențiu a fost luat în camera roșie de către o concurentă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În vârstă de 29 de ani, Lorena este din Constanța, însă s-a mutat în Spania la vârsta de 17 ani.

Citește și: Tensiuni în Casa Iubirii! Nona a izbucnit în lacrimi: „M-aș bucura să fiu descalificată”

Aceasta a dezvăluit că a avut ocazia să discute cu Robert înainte de această emisiune, dar ea este atrasă de un alt băiat. Ca și Robert, Lorena este stabilită în Valencia.

Citește și: Radu din Casa Iubirii devine gelos pe apropierea dintre Cristina și Marinel. ,,Încearcă să-mi facă înadins!”

Lorena și Robert s-ar fi cunoscut în urmă cu șapte ani, însă nu au format un cuplu, ci doar au au vorbit o perioadă scurtă de timp. Concurenta susține că nu a fost foarte atrasă de Robert, iar acesta era mult prea insistent.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI