Andreea Mantea a trecut prin toate emoțiile alături de concurenții din Casa Iubirii, chiar și prin emoțiile triste ale descalificării.

Andreea Mantea a vorbit despre concurenții descalificați din ”Casa Iubirii”

Deși competiția a debutat acum trei luni, în Casa Iubirii au avut loc mai multe răsturnări de situație, dar și momente tensionate.

Citeste si: Andreea Mantea s-a filmat printre rochiile de mireasă și s-a oprit la una! Cum arată rochia perfectă pentru prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii?

Prezentatoare a asistat și la descalificări ce au avut loc din cauza încălcării de regulament de către concurenți.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ce spune Andreea Mantea despre concurenții descalificați: „ Nu pot să spun că m-am atașat de ei, însă ciuda pe care o simt acum nu este pentru atașamentul meu fata de ei. Asta e altceva, nu este ciuda, ci părere de rău, însă ciuda asta pentru faptul că puteau mai mult.  Erau copii buni, citiți, umbrati prin lume, nu stiu, mi-e ciuda rău. Au fost oameni mișto și a trebuit să luam aceasta decizie pentru că au crezut ei că au găsit cheia succesului și îmi pare tare rău.

Vin alții și alții, însă daca aveam niste indoili, alta era situația. Însă nu era cazul. ”

Andreea Mantea, cupidon pentru cei ce se află în căutarea sufletului pereche

"Trebuie să spună, ce atâta analiza. Sunt foarte speriați și au traume. Ai neîncredere în tine? Lasă-te purtat de dragoste. Ar trebui să nu mai fim atât de rai să insistam într-o relație daca nu merge.

Păcat de cei care fac asta și nu se lasă învăluiți de iubire, a mai declarat Andreea Mantea pentru kanald.ro.

Emisiunea matrimonială Casa iubirii, prezentată de Andreea Mantea, a avut premiera luni, 4 aprilie 2022, de la ora 10, la Kanal D.

Citeste si: Cine este noul concurent din „Casa iubirii”? Este jumătate arab, jumătate român

Emisiunea Casa Iubirii se difuzează de luni până vineri, între orele 10:00-12:00 și 17:00-19:00, iar sâmbăta  și duminica se difuzează în intervalul orar 16:00-19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si