Bogdan părăsește Casa Iubirii, fiind cel care a primit cele mai puține voturi din partea publicului. Acesta nu și-a întâlnit jumătatea în cadrul emisiunii. În ediția de luni, Cristian a venit în Casa Iubirii, dornic să își găsească jumătatea cu care să își construiască o familie.

Citeste si: Cine a fost eliminat din Casa Iubirii: „O experiență pe care o recomand oricui o dată în viață”

Când a pășit în casă, fetele au avut ochii acoperiți pentru a nu-l vedea. Kinga nu a ezitat să îl întrebe cum stă și cu partea financiară.
Andreea Mantea îi va anunța pe cei doi concurenți care se află încă în perioada de cunoaștere, Raluca și Marian, cei doi urmând să meargă la o lecție de dans.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Diana susține că Andreea, Bianca și Larisa vor să o pună într-o lumină nefavorabilă

Ce le interzice Andreea Mantea?

Andreea Mantea: Marian s-a anulat date-ul! O perioada foarte lungă nu v-a mai merge nimeni la niciun date! Fie romantic, fie activitate! Așa, pentru că nu le meritați!

Bianca: Vorbiți la singular, va rog frumos d-na Andreea! Nimeni de aici nu s-a plâns de date-uri! 

Citeste si: Nicoleta a mers în vizită la bunicii lui Sorin: ce reacție a avut bunica concurentului ”Casa Iubirii”

Diana susține că Andreea, Bianca și Larisa vor să o pună într-o lumină nefavorabilă

Diana le acuză pe fete că vor să o pună într-o lumină proastă: „Sunt dezamăgită!”, a spus concurenta într-o discuție pe care a purtat-o cu fetele.

Diana a dat cărțile pe față  și le-a spus fetelor din casă ceea ce o deranjează. În cea mai recentă discuție din casa fetelor, Diana a susținut că Andreea, Bianca și Larisa urmăresc  să o pună pe ea într-o lumină nefavorabilă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si