Andreea Mantea i-a anunțat pe concurenții din "Casa Iubirii" că le oferă mai mult timp să se cunoască unii pe ceilalți și, pentru prima dată de la debutul emisiunii, nu va exista o eliminare în gala de duminică.

Citeste si: Natalia din Casa Iubirii, totul despre sărutul cu Sorin și despre ce s-a întâmplat între ei

"Nu vom avea eliminare azi.

Vrem să vă dăm șansa să vă cunoașteți mai bine. În ultima vreme am tot eliminat, am tot eliminat și nu s-a legat absolut nimic concret între voi", a anunțat moderatoarea emisiunii" Casa Iubirii".

Andreea Mantea: "Este incredibil cât de frumoși sunteți"

"Ceea ce văd când va privesc, vă spun cât se poate de sincer, ma sensibilizează", a explicat Andreea Mantea. "Este incredibil cât de frumoși sunteți și cât de multe transmiteți. Îmi este ciudă că nu aveți timpul necesar la dispoziție să îi lăsați și pe ceilalți să vadă lucrurile astea. Așa că am luat hotărârea să nu avem eliminare în această gală pentru a vă lăsa să vă mai apropiați unul de altul", a mai spus ea.

Andreea Mantea le-a transmis fetelor din "Casa Iubirii" să nu mai aștepte băieți noi, ci să le dea o șansă concurenților existenți să le cunoască mai bine.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anunțul suprinzător al moderatoarei emisiunii a venit chiar în momentul în care concurenții erau pregătiți pentru vot.

Concurenților li s-a părut frumoasă gala fără nicio eliminare. "S-au rezolvat anumite conflicte", a spus Dragoș însă nu toți colegii săi au fost de acord cu asta.

"Mai degrabă s-au creat mai multe conflicte în această gală", a comentat unul dintre băieți. 

"Mi-e teamă că e ca o bubă care a fost zgârâiată puțin și acum a crescut. Până se curăță e mult de muncă. Pentru asta necesită multă atenție și curaj", a precizat Andreea Mantea.

Andreea Mantea le-a cerut concurenților să se pregătească pentru o nouă săptămână, pentru că nu vor mai scăpa la fel de ușor.

"Eu am încredere în voi. Fiți un exemplu de curaj! Sunt foarte multe lucruri care nu s-au spus și totul atârnă de un fir de ață", a mai spus Mantea. Ea le cere fetelor și băieților să își rezolve problemele dintre ei prin discuții deschise.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si