Prezentatoarea show-ului matrimonial recunoaste ca vorbeste peste doua ore pe zi la telefon cu... "jumatatea" ei.

Discreta cu viata ei personala, dar entuziasmata cand vine vorba despre Puterea Dragostei, Andreea Mantea face dezvaluiri despre povestea din spatele show-ului.

Citeste si: Numerologul Ionuț Agachi spune ce seminifcă data de 8 martie! Poate fi o zi excelentă pentru mulți!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"In momentul in care am auzit de acest proiect si de acest format m-am bucurat foarte tare pentru ca cei care ma cunosc, ma cunosc foarte bine si stiu ca eu sunt o sensibila si o romantica incurabila si ador sa privesc dragostea si sa vorbesc despre dragoste si tot ce inseamna dragoste", spune Andreea.

"Am inceput sa vad puterea dragostei in acea casa.

N-am crezut dar am inceput sa o vad si am inceput sa o vad exact asa cum trebuie. chiar si in acest moment se intampla lucruri puternice in acea casa si, da sunt puternice, datorita dragostei.", explica ea.

Citeste si: Mai multe domnișoare, TERORIZATE într-un tramvai din București! Ce le-a făcut un bărbat e inacceptabil! Aveți mare grijă să nu pățiți AȘA CEVA!

Situatiile extreme si pasiunea concurentilor sunt pietre de incercare la fiecare editie pentru Andreea Mantea. Dar cel mai mult se resimte atunci cand momentele devin cu adevarat emotionante. "Astea sunt momentele cele mai grele pentru mine. ma doare cand ii vad ca sufera. Experimentul este pentru ei, iar eu privesc acest experiment, este si pentru mine totodata.", mai spune prezentatoarea emisiunii.

Conflicte, tensiuni, toate dispar cand Andreea Mantea paseste dincolo de platoul emisiunii si revine langa baietelul ei.

Citeste si: Românul care a construit un metru de autostradă a devenit milionar în euro! Ştefan Mandachi a făcut un profit de 4 milioane de euro în doar 3 ani!

Celor doi le plac plimbarile pe malul marii si profita de fiecare zi insorita ca sa se distreze impreuna.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si