Close sidebar
Close sidebar

Andreea Mantea îl vrea șters definitiv de pe corp: "Mi l-am făcut după un serial, Revenge!"

Prezentatoarea TV a ținut departe de ochii curioșilor un detaliu destul de important care a făcut parte din trecutul ei și anume un tatuaj pe care îl poarta la încheietură mâinii.

Diana Bostan,

Andreea Mantea

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andreea Mantea și-a tatuaj simbolul "infinity" inspirat din acel serial, însă recunoaște că mulți s-au întrebat daca nu cumva este sigla de la marca de mașini Audi.

Andreea Mantea vrea șters definitiv

"Da, este făcut cu un scop, însă nu pot spune și în niciun caz nu are legătură cu ce cred toți.

Înseamnă ceva pentru mine, mă ajuta. Non-stop am simțit că îmi da energie, însă am început să îl șterg pentru că nu îl mai vreau. Mai fac o ședință, se mai șterge și tot așa.   

Citeste si: Iubire interzisă între Bianca și Adrian de la Casa Iubirii! De ce nu sunt cei doi potriviți unul pentru celălalt?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Prezentatoarea a mai dezvăluit că și fiul ei, David, ar fi vrut să îi urmeze exemplul, însă, foarte categorica, vedeta i-a interzis acest lucru:  "Daca eu am făcut o greșeală, trebuie să faci și tu?!,  a încheiat frumoasa prezentatoare a reality show-ului Casa Iubirii.

Când puteți urmări Casa Iubirii

Emisiunea matrimonială Casa iubirii, prezentată de Andreea Mantea, a avut premiera luni, 4 aprilie 2022, de la ora 10, la Kanal D.

Citeste si: Andreea Mantea a făcut anunțul: "Vreau să vă pregătiți". Ce îi așteaptă pe concurenții din Casa Iubirii

Emisiunea Casa Iubirii se difuzează de  luni  până  vineri, între orele  10:00-12:00  și  17:00-19:00, iar  sâmbăta   și  duminica  se difuzează în intervalul orar  16:00-19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI