Multe momente tensionate au avut loc săptămâna aceasta în Casa Iubirii. 

Radu, avertizat de Andreea Mantea

În ediția de vineri a emisiunii, Alin a ajuns în centrul atenției, în momentul în care Radu a deschis un subiect delicat și a început să arunce critici la adresa colegului său. 

Citeste si: Andreea Mantea, impresii dupa prima zi de casting la Timisoara; Astazi, tot in orasul de pe Bega, continua intalnirile cu cei care isi doresc sa intre in “Casa iubirii”

Radu a vorbit despre relația lui Alin cu Bianca, subliniind că este mult prea tăcut față de ea. De asemenea, a precizat că Alin nu se implică mai deloc în activitățile sau discuțiile din platou sau de la hotel, ci este mereu retras, distant și tăcut. 

Radu: Să vadă oamenii ce gândești, ce exprimi! Cum faci! 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Alin: Oamenii o să vadă ce gândesc când o să vadă ce am vorbit cu Bianca! Vrei să vezi și tu ce gândesc, uită-te la emisiune săptămâna viitoare la televizor! 

Ionuț: D-na Andreea, ținând cont că Alin și-a făcut o iubită atât de frumoasă și specială, noi băieții trebuie să furăm din farmecul lui!

Radu: Să ne învețe să dormim!

Andreea Mantea: Este prea calm! Radu, nu e treaba ta!(...) Concentrați-va pe iubire! Credeți că puteți? 

Citeste si: Andreea Mantea face primele dezvăluiri despre Caravana Casa Iubirii

Într-un final, discuțiile l-au ajuns pe Alin și a început să se arate destul de deranjat. Astfel, Andreea Mantea a intervenit pentru a-l pune la punct pe Radu și totodată și pe ceilalți băieți, amintindu-le care este de fapt scopul pentru care au venit în această emisiune. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si