Noul an vine și cu noi proiecte pentru Andreea Mantea. În ediția din această seară a reality-ului “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la ora 22:30, la Kanal D, vedeta este mai hoatarata ca oricând să facă schimbări în locuința și începe cu bucătăria. Andreea așterne pe tablă ce proiecte de amenajare interioare are în plan și, fără să stea prea mult pe gânduri, trece la a caută ofertele de bucătării.

Procesul de cumpărare se anunță unul anevoios, iar decizia finală, și mai dificilă. Ajunsă la comerciant, ea la rându-i fiind o bună negociatoare, Andreea Mantea este interesată, pe lângă texturi și modele, de discounturile și reducerile oferite de acesta.

Ce a transmis Andreea Mantea

“Blatul de bucătărie s-a crăpat. Peste tot, crăpături mari, crăpături mici… Ce garanție primesc la blatul acesta? Ce reducere îmi vei face? Vreau să știu încă de pe acum. Vreau reducere din start și eu după aceea să îmi aleg materialele. Vreau din acela scump, pe care să tai. Dacă vreau să toc cu satârul, vreau să toc pe blat. Mi-am luat un satâr foarte drăguț și dacă, mai nou, există și cineva în viața mea, un bărbat, îl pun să toace doar cu satârul”, spune Andreea Mantea.

După discuții și informații acumulate despre texturi, modele, culori, întreaga etapă a procesului de achiziție se reduce la executarea proiectului.

Și aici, decizia se anunță a fi dificilă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Mantea ia o decizie radicala! "Vreau sa-mi schimb..." Urmariti o noua editie de senzatie, "Trairi alaturi de Andreea Mantea", ASTAZI, 18 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D!

Ce a stat la baza deciziei Andreei Mantea de a lua hotărârea că la început de an să facă schimbări semnificative în locuință și cum se va descurca aceasta în postura de client extrem de pretențios veți putea afla urmărind ediția din această seară a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la 22:30, la Kanal D!

Citeste si: Andreea Mantea a decis să nu își mai țină iubitul ascuns. Ce fotografie emoționantă a postat frumoasa brunetă cu iubitul ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si