Close sidebar
Close sidebar

Andreea Marin a vorbit despre despărţirile din viaţa sa: ”Am renunțat la oameni la care eu țineam, dar care nu trebuiau să rămână alături de mine”

Într-un interviu, Andreea Marin a vorbit despre despărţirile din viaţa sa.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fanii au aflat că Andreea Marin a vorbit despre despărţirile din viaţa sa. Într-una din edițiile emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, Andreea Marin a venit să răspundă mai multor întrebări, unele dintre ele legate de viaţa personală a vedetei.( vezi cine e bărbatul care i-a interzis Andreei Marin să pozeze în Playboy)

Citeste si: Declarație surprinzătoare a Andreei Marin! Ce a spus zâna despre chefurile la care se ducea în perioada liceului! ”Distracția nu a însemnat dintotdeauna petreceri de zeci de mii de euro, organizate în cluburi de fițe”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Andreea Marin a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu și emisiunea pe care aceasta o prezintă!

Citeste si: Andreea Marin, cu o gâlmă uriașă pe frunte! Ce s-a întâmplat cu ea

Andreea Marin a vorbit despre despărţirile din viaţa sa: "Am ajuns să fac lucruri pe care nu mi le-am propus" 

Mi-ar

fi plăcut să mă fac doctor, sau profesoară. În general vorbind, cred că gândurile mele au mers spre îndeletnicirile care să mă apropie de copii, pentru cã am o afinitate față de ei. Dar viața este așa cum e și am ajuns să fac lucruri pe care nu mi le-am propus”, a mărturisit Andreea Marin.

Andreea Marin a vorbit despre despărţirile din viaţa sa: "Trebuie să ne vedem de drumul nostru și să nu ne înfrânăm unii de alții"

La un moment dat, Andreea Marin a vorbit despre despărţirile din viaţa sa. “Am renunţat la oameni la care eu țineam, dar care nu trebuiau să rămână alături de mine. Uneori, trebuie să ne vedem de drumul nostru și să nu ne înfrânăm unii de alții. Fiecare are calea sa și trebuie să înțelegem că putem fi alături de anumiți oameni doar atât cât avem o misiune comună, și nu mai departe”, a spus Andreea. Ea a fost măritată de trei ori, cu afaceristul Cristian Gheorghiţă, cu Ştefan Bănică Jr şi cu Tuncay Ozturk.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI