Andreea Pirui, care a devenit cunoscută în urma participării la sezonul 2 din "Puterea Dragostei", show-ul la KanalD, a transmis un mesaj chiar înainte de Anul Nou: La mulți ani tuturor!!! Dumnezeu sa va dea sănătate,iubire și prietenii sincere!!! An nou fericittttt!", s scris Pirui pe Facebook.

Citeste si: Andreea Pirui de la „Puterea dragostei”, împăcare în secret? Ce fotografie a postat blondina

Fosta concurentă care a ajuns în marea finală împreună cu Marius și cu care a rămas împreună mai multe luni după terminarea show-ului, a oferit și o fotografie foarte apetisantă pentru toți cei care o admiră:

andreea pirui
Andreea Pirui, care a devenit cunoscută în urma participării la sezonul 2 din "Puterea Dragostei", show-ul la KanalD, a transmis un mesaj chiar înainte de Anul Nou

Cu câteva zile mai devreme, vedeta s-a îmbrăcat într-o salopetă elastică de culoare neagră, extrem de mulată, și s-a filmat în oglindă (vezi mai jos).

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mesajul ei de pe InstaStory a fost pentru susținerea persoanelor defavorizate de soartă, care pot fi ajutate în această perioadă a sărbătorilor de iarnă.

„Bună, dragii mei! Acum că suntem în prag de sărbători, m-am gândit să facem o faptă bună. Toți cei care doresc să ajute copiii nevoiași, de la orfelinat, să îi ajutăm cu ce putem ca să le aducem un strop de bucurie, un zâmbet pe față… Fiecare cu ce poate: hăinuțe, jucării, alimente.

Oricât de puțin pentru ei contează! Vă rog să îmi scrieți în privat cei care sunteți doritori! Zi frumoasă!”, a scris Andreea Pirui.

Andreea Pirui, mesaj după despărțirea de Marius

Andreea Pirui a format un cuplu cu Marius și cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei au fost aproape de căsătorie. S-au logodit pe 14 august, de ziua de naștere a frumoasei blonde și totul părea să îndice că lucrurile merg foarte bine între ei.

Apoi, suprinzător, Andreea a spus că a luat decizia să încheie acestă relație și că este absolut sigură că nu există cale de împăcare.

Andreea Pirui a povestit despre Marius că nu i-a fost alături într-un moment foarte greu din viața ei.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

„Noi eram foarte bine când am venit aici, la WOWbiz, dar în timp nu ne-am mai înțeles, deși ne-am iubit, am ținut unul la celălalt, nu ne-am înțeles. Suntem diferiți, opinii diferite și… Toți partenerii au divergențe, dar noi nu semănăm la caracter, suntem diferiți. Cred că am fost si eu mai rece, mai distantă, am avut și o problemă de sănătate, de fapt amândoi, dar mi-a murit și bunica. Pentru mine ea a însemnat foarte mult și el știa ce înseamnă. Lui nu i-am zis asta, dar probabil o să se uite, nu mi-a dat nici măcar o îmbrățișare”, a mărturisit Andreea Pirui la „Totul despre Puterea Dragostei.

Andreea Pirui, poză din vara anului 2020[Sursa foto: Facebook / Andreea Pirui]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si