Concurenții din Casa Iubirii, veniți să își caute jumătatea, au parte de momente spectaculoase și de clipe de romantism. Nici momentele tensionate nu întârzie să apară. Andrei trece la acțiune și are de gând să se apropie de Alina. „Accepți să ne cunoaștem mai bine și să fii pe viitor iubita mea?”. Acesta suferă după ce Emma a hotârât să pună capăt perioadei lor de cunoaștere.

Citește și: Concurență mare între Nona și Patricia! Patrick a fost ales pentru primul dans: „Ești foarte simpatică”

Acesta va merge în casa fetelor, în ediția de marți, vrând să pară cât mai credibil atunci când decide să o cunoască pe tânără. Astfel, îi spune că și-ar dori să formeze un cuplu dacă se plac reciproc.

„Aș vrea să ne cunoaștem mai bine! De ce te amuzi? Și totodată să începem o relație dacă ți-ar sta bine cu mine și ți-ai dori cu mine! Îmi place foarte mult de ține, pentru că ești o fată simplă, frumoasă și relaxată!(...) Da, îmi bate inima! Accepți să ne cunoaștem mai bine și să fii pe viitor iubita mea?”, spune Andrei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Nona a dat cărțile pe față în gala de duminică. Concurenta a recunoscut că a fost doar un joc

Concurență mare între Nona și Patricia! Patrick a fost ales pentru primul dans: „Ești foarte simpatică”

Se încing spiritele între Patricia și Nona de la „Casa Iubirii”! Patricia îl invită la dans pe Patrick, iar Nona se simte vizibil amenințată. 

Patricia, cea mai nouă concurentă din „Casa Iubirii” trebuie să aleagă un băiat cu care să aibă un prim dans, așa cum au avut toate fetele în emisiune.

Citește și:  Andrei a dat-o uitării pe Ema și a încercat să o sărute pe Mihaela

Patricia a fost întrebată de Andreea Mantea cine se află în topul preferințelor ei, dar și cu cine și-ar dori să aibă primul dans din emisiunea „Casa Iubirii”.

Fără să mai stea pe gânduri, tânăra a dezvlăuit: Patrick! Toți concurenții au fost uimiți de alegerea Patriciei.

Citește și: Natalia a mărturisit de ce nu și-a dorit o relație cu Marinel: ”Nu aș putea fi cu un lăutar”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Nona a zâmbit sfios, fiind vizibil deranjată de alegerea Patriciei în materie de partener de dans. Astfel, concurenta a realizat că Patrick și-ar putea îndrepta interesul spre  noua concurentă, fără a mai sta pe gânduri.

„Nu mă placi, nu?”, l-a întrebat Patricia pe Patrick, în timp ce dansau.

„Ești foarte simpatică, dar de la a te simpatiza până a te plăcea e cale lungă”, a spus Patrick.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si