În ediția de joi, 11 august 2022, a emisiunii fenomen de la Kanal D, Casa iubirii, Bianca și Andrei s-au întâlnit în camera roșie și au încercat discute despre o posibilă relație și totodată au încercat să își rezolve micile neînțelegeri.

Citeste si: Bianca de la "Casa Iubirii" l-a chemat pe Andrei în camera roșie. Ce nu s-a văzut la TV

În ediția de vineri, lucrurile s-au precipitat din nou între cei doi concurenți, după ce Bianca a descoperit detalii neașteptate despre gestul necontrolat la care a recurs Andrei în culise, chiar înainte de începerea

filmărilor.

Andrei, reacție neașteptată în platoul emisiunii Casa iubirii! Bianca nu se aștepta să vadă așa ceva

În ediția de vineri, Bianca a ținut să îi atragă atenția lui Andrei asupra gestului neadecvat la care a recurs după ce a cedat nervos în culise și de asemenea i-a reproșat de ce a ajuns să lovească cu pumnul în geamul din cabina de make-up. Foarte rușinat de cele care au avut loc, Andrei a încercat să ii explice Biancăi ce anume l-a adus în acea stare nervoasă și l-a determinat în cele din urmă să aibă acea reacție necontrolată la cabina de machiaj.

Citeste si: Bianca Mitroi dă cărțile pe față! Ce spune fosta concurentă din Casa Iubirii despre Sorin

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bianca: Eu cred că Andrei chiar are prea multă energie! Am văzut acolo o gaură în ușa de la make-up! Nu știu ce să zic! Ce ai? Păi am trecut pe acolo! Nu-mi scapă nimic! Eu văd tot! Mai ales ceea ce face Andrei! Ce s-a întâmplat?

Andrei: Nu, nu are legătură cu emisiunea! Probleme din viață personală! O persoană care a fost în viață mea și care nu ar fi meritat să fie în viață mea! Mai mult nu pot să zic!

Bianca: Și ești afectat? Ești stresat, nervos?

Andrei: Am fost până la patru dimineață! Eram supărat pentru că am făcut prea multe pentru persoană respectivă și sunt supărat rău de tot!

Bianca: Sper că starea ta să nu afecteze ziua de azi pentru că am pregătit și eu un joc interesant!

Citeste si: Primele imagini din platoul “Tu urmezi!”, game show-ul ce va fi prezentat de Dan Negru, în curând, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si