Close sidebar
Close sidebar

Andrei Gheorghe a fost luat de politie la Monaco pentru ca a invitat la masa lui o tiganca ce vindea flori: „Astia-s oamenii mei. Daca te iei de ei, iti dau in gura”

Intr-o calatorie pe Coasta de Azur, Andrei Gheorghe a fost luat de politie pentru ca invitase la masa sa o tiganca romanca ce vindea flori.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

In timp ce se afla la Monte-Carlo, Andrei Gheorghe a fost luat de politie. Omul de radio si televiziune, care a decedat pe 19 martie, la 56 de ani, a povestit ca nu i-a fost rusine cu romanii nicaieri in lume.

Andrei Gheorghe a fost luat de politie: "Nu mi-e jena sa ma duc pe Coasta de Azur si sa-l aşez pe un tigan la masa mea"

„Sunt foarte loial faţă de prieteni, faţă de oamenii care îmi dau să mănânc. Foarte loial. Asta e România, mie nu mi-e jenă să mă duc pe Coasta de Azur şi să-l aşez pe un ţigan la masa mea. Mie nu mi-e ruşine niciodată, oriunde în lumea asta, dacă strigă un român după mine. Sunt români de-ai mei. Români suntem toţi”,  a marturisit Andrei Gheorge intr-un interviu din Adevarul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Andrei Gheorghe a fost luat de politie. A avut probleme pentru ca avea prieteni de toate natiile

In timpul unei vacante la Monte Carlo, Andrei Gheorghe a fost luat de politie.  „Prietenul meu ungur, care a descoperit că e ungur la Cluj, e român. Eu, o parte rus, o parte evreu, o parte ţigan, o parte dracu’ ştie ce-oi mai fi, sunt român.

Ăsta e arealul meu, asta e ţara mea, locul în care trăiesc, ăştia-s oamenii mei. Dacă te iei de ei, îţi dau în gură. Am şi fost în situaţii de genul. Am ajuns la poliţie în Monaco, pentru că au luat-o de la masa mea pe o ţigancă ce vindea flori”, a povestit Andrei Gheorghe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI