La ultima gală a competiției, Mădălin a fost cel care a părăsit competiția. În această săptămână un nou concurent a pășit în casa fetelor. Andrei le-a cucerit pe fete încă din momentul în care a pășit pe scări. Cu toate acestea va rămâne de văzut dacă cea pe care o place își va dori să îl cunoască mai bine.

Citeste si: Surpriză la "Puterea Dragostei". Ce concurenți au părăsit competiția

Cine este Andrei?

Andrei a făcut cunoștință cu toate fetele din casă, iar acestea au fost curioase să afle cât mai multe despre el care le-a spus că abia aștepta să intre în casă pentru a le cunoaște. 

Andrei are 20 de ani, este în zodia Gemeni, la fel ca Daniela, și vine din Drobeta Turnu Severin. Tânărul a declarat că printre preferatele sale se află Naba și Adriana, dar a spus că își dorește foarte mult să se căsătorească și să aibă copii. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tânărul a trebuit să aleagă o fată pentru a o invita la dans.

Fără să stea prea mult pe gânduri a ales-o pe Naba, celelalte concurente rămânând uluite de alegerea făcută de Andrei. 

În timp ce dansau, Naba a părut foarte încântată de Andrei și au conversat, făcând schimb de priviri tandre. 

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei, probleme în paradis la scurt timp după împăcare? Mesajul câștigătoarei sezonului 3, în văzul tuturor: ”Să nu cerșești iubirea nimănui”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si