Close sidebar
Close sidebar

Andrei, noul concurent de la „Puterea Dragostei”, a dezvăluit numele fetelor pe care le place

Noul concurent din Casa „Puterea Dragostei”, Andrei, a făcut furori în rândul fetelor, de la primii pași în competiție.

Madalina Grigore,

Andrei, noul concurent care a pășit în Casa „Puterea Dragostei”.

[Sursa foto: Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La ultima gală a competiției, Mădălin a fost cel care a părăsit competiția. În această săptămână un nou concurent a pășit în casa fetelor. Andrei le-a cucerit pe fete încă din momentul în care a pășit pe scări. Cu toate acestea va rămâne de văzut dacă cea pe care o place își va dori să îl cunoască mai bine.

Citeste si: Surpriză la "Puterea Dragostei". Ce concurenți au părăsit competiția

Cine este Andrei?

Andrei a făcut cunoștință cu toate fetele din casă, iar acestea au fost curioase să afle cât mai multe despre el care le-a spus că abia aștepta să intre în casă pentru a le cunoaște. 

Andrei are 20 de ani, este în zodia Gemeni, la fel ca Daniela, și vine din Drobeta Turnu Severin.

Tânărul a declarat că printre preferatele sale se află Naba și Adriana, dar a spus că își dorește foarte mult să se căsătorească și să aibă copii. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Tânărul a trebuit să aleagă o fată pentru a o invita la dans. Fără să stea prea mult pe gânduri a ales-o pe Naba, celelalte concurente rămânând uluite de alegerea făcută de Andrei. 

În timp ce dansau, Naba a părut foarte încântată de Andrei și au conversat, făcând schimb de priviri tandre. 

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei, probleme în paradis la scurt timp după împăcare? Mesajul câștigătoarei sezonului 3, în văzul tuturor: ”Să nu cerșești iubirea nimănui”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI