Unul dintre cei care au criticat "scaparile" organizatorilor a fost Andrei Partos. Intr-o discutie pe pagina lui de socializare cu Mircea Rusu, Andrei Partos spune ca e nemultumit de cei care au fost adusi pentru recitaluri, dar si pentru ca Ioan Gyuri Pascu a fost uitat.

"Mircea Rusu, recitalul vostru se potrivea perfect, mai cu seama ca unii au dezvoltat o alergie profunda la marfa de import.

Sigur ati fi fost mai ieftini decat unii veniti de afara. Absenta, in prima seara, a numeleui Gyuri Pascu m-a intristat pentru ca el a contat in istoria recenta a Cerbului", a marturisit Andrei Partos.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp- wowbiz.ro

Citeste si: Harta longevității în România. Povestea comunei din Mehedinți care este „vicecampioană” la procentul de locuitori cu viață lungă- antena3.ro

Ioan Gyuri Pascu a fost unul dintre artistii care a sustinut un recital de exceptie la Cerbul de Aur din 1995. Prima seara a festivalului Cerbul de Aur 2018 a fost dedicata marilor artisti care au urcat, in decursul anilor, pe scena celui mai mare festival international de la noi. 

Ioan Gyuri Pascu a murit, in urma unui infarct, in septembrie 2016, la doar cateva saptamani dupa ce implinise 55 de ani. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si