Close sidebar
Close sidebar

Andrei Partos, suparat pe organizatorii Cerbului de Aur! "Absenta numelui Gyuri Pascu m-a intristat" Ce le reproseaza

Cerbul de Aur, organizat zilele trecute, la Brasov, de TVR nu a placut tuturor. Au existat critici la adresa organizatorilor.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Unul dintre cei care au criticat "scaparile" organizatorilor a fost Andrei Partos. Intr-o discutie pe pagina lui de socializare cu Mircea Rusu, Andrei Partos spune ca e nemultumit de cei care au fost adusi pentru recitaluri, dar si pentru ca Ioan Gyuri Pascu a fost uitat.

"Mircea Rusu, recitalul vostru se potrivea perfect, mai cu seama ca unii au dezvoltat o alergie profunda la marfa de import. Sigur ati fi fost mai ieftini decat unii veniti de afara. Absenta, in prima seara, a numeleui Gyuri Pascu m-a intristat pentru ca el a contat in istoria recenta a Cerbului", a marturisit Andrei Partos.

Citeste si: „Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave- kanald.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat care la 70 de ani arată ca la 30 și-a dezvăluit secretele. Și sunt cu totul neașteptate- antena3.ro

Ioan Gyuri Pascu a fost unul dintre artistii care a sustinut un recital de exceptie la Cerbul de Aur din 1995. Prima seara a festivalului Cerbul de Aur 2018 a fost dedicata marilor artisti care au urcat, in decursul anilor, pe scena celui mai mare festival international de la noi. 

Ioan Gyuri Pascu a murit, in urma unui infarct, in septembrie 2016, la doar cateva saptamani dupa ce implinise 55 de ani. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI