Influencerul Andrew Tate a ținut mult să discute pe marginea subiectelor discutate în interviul dintre Vladimir Putin și jurnalistul Tucker Carlson. Totul ar fi fost analizat atent de Andrew Tate, care mai apoi și-a expus comentariile pe platforma X.

Vladimir Putin prin ochii lui Andrew Tate

Acolo, el a spus că se consideră doar om deștept de pe stradă și că nu am pretins niciodată că este altceva.

Tot în postare a menționat faptul că a ajuns să atingă faima fără să-și vândă sufletul.

”Analizez discursul fără nicio "expertiză" în afară de înțelegerea mea despre cât de simplă poate fi lumea atunci când excluzi imposibilitățile și rămâi cu puținele opțiuni. Mulți oameni vor lăuda interviul, indiferent de ceea ce s-a spus, deoarece Putin este respectat și idolatrizat pentru naționalismul și palmaresul său. Acestea sunt exact cele două calități pe care omul de rând le solicită și pe care nu pare să le găsească niciodată în "conducerea" occidentală”, a spus Andrew Tate.

Andrew Tate discurs Putin

Fotografie postată de Andrew Tate în mediul online.

[Sursa foto: X]

Citește și: Crimă înfiorătoare în Italia! Un bărbat şi-a ucis soţia şi doi fii de 5 şi 16 ani: "Am vrut să-i eliberez de demoni”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acesta a catalogat interviu și drept o șansă ratată de a da o lovitură mortală SUA în plin război cultural, deoarece Tucker Carlson i-a oferit șanse nenumărate de condamna Occidentul pentru că și-a dezamăgit poporul. Influencerul a spus despre Putin că este competent și știe lucruri pe care noi nu le știm. 

”De ce nu a menționat despre strategia LGBT care distruge familia? De ce a afirmat atât de blând că dolarul american este în declin, când ar fi putut să sublinieze acest lucru mult mai pregnant? Modelele mele de gândire sunt simple.

Bilanțul lui Putin arată o competență brutală. Ideea că "a ratat o șansă" sau "a făcut o greșeală" este o aroganță brutală din partea unui profan(...) De ce nu ar vrea Putin să accelereze decimarea credinței în instituțiile occidentale de către alegătorii săi? Ar trebui să acceptăm cu toții că următoarea afirmație este adevărată: El știe lucruri pe care noi nu le știm”, a mai menționat Andrew Tate pe X.

Andrew Tate discurs Putin

Fotografie cu Vladimir Putin din timpul interviului cu Tucker Carlson.

[Sursa foto: X]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Ce mărturii incredibile a făcut DJ-ul de la petrecerea din Padina? Sorin a avut parte de un sfârșit cumplit

Andrew Tate îl consideră pe liderul de la Kremlin ca pe un lider al întregii lumi

De asemenea, Andrew a spus despre liderul de la Kremlin că vede mizeria globală ca pe o problemă a Americii pe care trebuie să o rezolve și că evită să spună lucruri care ar fi accelerat încheierea războiului din Ucraina.

”El pare încrezător că America va cădea cu sau fără nebunia pretinsă de elita occidentală, pur și simplu din cauza refuzului de a înțelege un peisaj global în schimbare și dinamica populației, împreună cu înarmarea dolarului. America și Occidentul se comportă deja exact așa cum ar vrea el să se comporte”, a mai spus în cele din urmă Tate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si