Controversatul influencer de pe rețelele de socializare și fost kickboxer, Andrew Tate, ar fi suferit o reacție alergică severă sau otrăvire în timp ce se afla în detenție în România, scrie  Hindustan Times.

Tate a șters la scurt timp postările în care își descria simptomele ciudate

Tate fusese reținut împreună cu alte câteva persoane din 2022 decembrie, în urma unui raid al poliției la reședința sa.

El s-a adresat oamenilor de pe rețelelor de socializare pentru a-și exprima îngrijorarea cu privire la siguranța sa și la condițiile în care a fost reținut. La 27 aprilie 2023, Tate a postat o serie de tweet-uri, care au fost șterse între timp, în care își arăta fața umflată, pielea roșie și imagini video în care avea dificultăți de respirație. El a descris simptomele ca fiind un fel de alergii sau otravă. Tate susținuse că a consumat doar apă și cafea înainte de a avea reacția. 

În tweetul șters el a scris: "Respirat greu. Un fel de reacție severă sau otravă. Am băut doar cafea și apă până acum astăzi. Toate au apărut în ultimele 5 minute". Potrivit unei declarații a managerului său, care a fost de asemenea ștearsă ulterior, Tate nu este alergic la nimic. Aceștia au sugerat că ar fi putut fi victima unei înțepături de insecte sau a unui "atac matriceal" asupra apei îmbuteliate.

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Pedofilul din Ploiești condamnat la 16 ani de închisoare pentru că urmărea fetițe pe care le adormea cu formol pentru a le viola a cerut eliberarea condiționată

"Andrew nu este alergic la nimic. Acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată. A băut doar apă și cafea astăzi. Fie o mușcătură de insectă, fie o nebunie de atac matricial în apa lui îmbuteliată", scria în tweetul șters al managerului. În ciuda simptomelor sale, fostul kickboxer se pare că refuză să primească îngrijiri medicale și se concentrează să bea ceai și să respire. Starea actuală de sănătate a lui Tate este neclară, iar de la incident încoace a postat pe contul său de Twitter doar o fotografie din filmul "Hard to Kill" din 1990.

Frații Tate, cercetați la domiciliu pentru criminalitate organizată și trafic de persoane

Reținerea lui Tate în România a fost o sursă amplă de controverse și speculații, unii sugerând că aceasta este legată de declarațiile sale din trecut și de comportamentul său misogin. Tate este cunoscut pentru opiniile sale controversate pe diverse teme și s-a confruntat cu critici pentru comentariile sale despre femei, rasă și alte subiecte sensibile. Incidentul recent a atras din nou atenția asupra problemei siguranței influencerilor și a responsabilităților companiilor de social media de a asigura bunăstarea utilizatorilor lor zilnici.

Frații Tate sunt cercetați la domiciliu pentru criminalitate organizată și trafic de persoane

Frații Tate sunt cercetați la domiciliu pentru criminalitate organizată și trafic de persoane

[Sursa foto: Andrew Tate - Facebook]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De asemenea, acesta evidențiază riscurile și provocările care vin odată cu statutul de persoană publică scandaloasă, în care sunt implicate opinii și comportamente controversate obișnuite. Rămâne de văzut care va fi rezultatul situației lui Tate și dacă acesta își va reveni din starea medicală raportată. Incidentul a stârnit îngrijorare și discuții atât în rândul fanilor, cât și al celor care îl detestă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si