Close sidebar
Close sidebar

Angajații de la primăria Botoșani, la petrecerea unei secretare în timpul programului: ”Avem niște problemuțe cu o extindere de gaz”

O primărie din Botoșani ar fi fost închisă în toiul zilei, pentru ca angajații să poată participa la petrecerea unei secretare. Localnicii au așteptat în fața porții.

Stefania Pavel,

Angajații de la primăria Botoșani au închis ușile și au plecat la petrecere în timpul programului.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incredibil ce s-a întâmplat la o primărie din Botoșani! Angajații din comuna Broscăuți au închis porțile primăriei și au mers să o sărbătorească pe secretară, chiar în toiul zilei, cu mult timp înainte ca programul să se termine.

Ce a spus primarul despre ”escapadă”?

Localnicii supărați au stat pe la poarta instituției, întrebându-se ce se întâmplă, având în vedere că programul era trecut pe ușă. Un bărbat aștepta câteva răspunsuri privind cererea lui de concesionare, când surpriza lui a fost că nimeni nu mai era la muncă pe data de 1 februarie.

"Acum am venit, știind ca programul lor este până la ora 16, ca la orice instituție publică.

Am venit să depun această petiție. Cum să intru dacă poarta la aceasta oră este închisă", a spus cetățeanul pentru Antena 3 CNN.

În timp ce bărbatul dădea târcoale primăriei, toți cei 17 angajați ai primăriei se ospătau la masa festivă în cinstea secretarei. Contactat pentru a-și spune punctul de vedere privind această situație, primarul a spus că este pe teren, alături de angajații săi.

"Sunt plecat. Nu e nimeni. (n.r. la primărie). Suntem pe teren avem niște problemuțe cu o extindere de gaz", a spus primarul, conform sursei citate.

Angajații de la primăria Broscăuți au închis ușile instituției și s-au dus la petrecerea secretarei.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește și: Oana Lis, mărturii emoționante despre situația în care se află! Ce a ajuns să facă pentru a-i împlini dorința lui Viorel Lis de ziua sa: "Nu este nicio rușine"

Primarul din Botoșani, Cosmin Andrei, a fost plasat sub control judiciar

Primarul din Botoșani, Cosmin Andrei, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile începând de astăzi, 2 februarie 2024.

Acesta este acuzat pentru săvârșirea infracțiunii de folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul, de bani, bunuri, ori alte foloase necuvenite. 

În anul 2021, Cosmin Andrei ar fi emis lista cu subiectele propuse de către membrii comisiei, unei candidate la postul de „consilier clasa I, grad profesional superior” scos la concurs de instituția pe care o conducea. Astfel, persoana respectivă a obținut în mod fraudulos postul.

”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Suceava, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, săvârşite în cursul anului 2021, de către funcţionari publici în legătură cu fraudarea unor concursuri de angajare. În cursul zilei de 02 februarie 2024, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 2 locaţii situate pe raza municipiului Botoşani, din care una este sediul unei instituţii publice”, a transmis DNA.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

El este Cosmin Andrei.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Primarul din Botoșani, audiat la DNA. Decizia de ultim moment a procurorilor în cazul lui Cosmin Andrei!

El nu are voie să părăsească România și nici să comunice cu persoanele menționate în ordonanța de dispunere a controlului judiciar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI