Close sidebar
Close sidebar

"Rețeaua ororii", destructurată de polițiștii din Italia. Incredibil ce făceau angajații unor cimitire în timpul exhumărilor

Angajații unor cimitire din Italia vindeau dinții de aur ai decedaților. Rețeaua a fost destructurată de carabinieri, transmite presa din Peninsulă.

Sorin Negru,

Orori în cimitirele din Italia

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un caz șocant a fost relatat de presa italiană: angajații unor cimitire din regiunea Ancona extrăgeau dinții de aur ai decedaților și îi vindeau pe piața neagră, potrivit Repubblica.it.

Citește și: A murit actorul Liviu Crăciun. Fostul artist al Teatrului Național, omagiat pentru "rolurile memorabile întruchipate pe scenă și pe ecran"

Acțiunea ilicită avea loc în special la procedurile de exhumare, atunci când cadavrele îngropate cu ani în urmă erau scoase din pământ, iar rudele decedatului respectiv lipseau.

Procedura de exhumare se efectuează, de regulă, în vederea obținerii de noi spații de înmormântare în incinta cimitirelor.

Citeste si: A murit sub privirile nepoților săi. Un bărbat și-a pierdut viața după ce căruța în care se afla a fost spulberată de o mașină pe un drum din Brașov. Unul din nepoți se află în stare gravă- kanald.ro

Citeste si: Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București- wowbiz.ro

Citeste si: Un american va fi executat marți deși chiar cei care l-au acuzat de crimă susțin acum că este nevinovat- antena3.ro

Potrivit presei italiene, rețeaua de infractori era alcătuită din cinci angajați ai unei firme furnizoare de servicii pentru cimitir, care administrează mai multe cimitire și își desfășoară activitatea în diverse localități din provincia Ancona.

Investigațiile carabinierilor au început în urma unor rapoarte primite în urmă cu aproximativ un an, arată sursa citată. 

Orori în cimitirele din Italia

[Sursa foto: Facebook]

Hoții din cimitire, trimiși în fața instanței

Cum s-au putut produce aceste orori din cimitir? Angajații firmelor de servicii funerare au profitat de absența rudelor la exhumările cadavrelor din cimitirele din Ancona.

După ce extrăgeau dinții și coroanele de aur din cadavre, hoții le revindeau unor „cumpărători de aur” și câștigau bani în plus, pe lângă salariu.

Carabinierii au încheiat cercetările preliminare în cazul a cinci persoane presupuse a fi implicate în trafic ilicit în provincia Ancona.

Cei cinci hoți din cimitire trebuie să răspundă în fața judecătorilor pentru infracțiunile de profanare de cadavre și furt de obiecte prețioase.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI