Un spital din Marea Britanie a fost închis, iar 16 angajaţi au fost concediaţi şi pacienţii transferaţi la alte centre de îngrijire după ce un reporter sub acoperire al programului BBC Panorama a filmat scenele de groază petrecute acolo.

Citeste si: Rona Hartner, probleme mari de sănătate."Era pericol să mor în avion"

Citeste si: Daniel Zamfir, un nou proiect "împotriva cametei"! Interzice creditele în valută și cere conversia celor existente

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul a surprins momentul în care un membru al personalului descrie spitalul ca fiind „o casă de retardaţi”. Un alt îngrijitor îi spune unei paciente că familia ei este „o otravă nenorocită”.
O altă înregistrare arată momentul în caredoi angajaţi bărbaţi imobilizează o femeie care se teme de bărbaţi, spunându-i că salonul ei va fi plin de bărbaţi.

Citeste si: Cel mai mare regret al Stelei Enache

Într-un alt incident, un membru al personalului irită un pacient rupând un poster de pe peretele din camera lui şi îi spune: „Intră acolo, loveşte-mă şi vezi ce se întâmplă.

Te trimit prin podea”. Profesorul de psihologie clinică care lucrează pentru programul Panorama, Glynis Murphy, a declarat că oamenii surprinși chinuind pacienții cu dizabilități nu au ce să caute în sistemul de îngrijiri medicale.

Citeste si: Rectorul şi prorectorul Academiei de Poliţie, plasaţi sub control judiciar pentru instigare la şantaj

„Cred că este vorba de tortură psihologică, pentru că ea este blocată acolo, nu poate scăpa.

Este o unitate sigură. Şi ei o tachinează şi o supără în mod deliberat”, a declarat Glynis Murphy. Cygnet, compania care administrează spitalul privat finanţat de NHS (sistemul de asistenţă medicală de stat din Regatul Unit), a declarat că a fost „şocată şi profund întristată” şi colaborează cu poliţia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si