Close sidebar
Close sidebar

Angela i-a spus sotului aceste cuvinte, apoi si-a dat ultima suflare! Opt copii au ramas acum doar cu tatal, dupa ce mama a avut parte de un sfarsit tragic

Cand Angela, mama a opt copii, a fost diagnosticata cu cancer, aceasta a anticipat nenorocirea care avea sa se abata asupra familiei si a luat o decizie incredibila.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Angela Millthorpe a fost diagnosticata cu cancer de plamani, dar, in loc sa isi planga de mila, femeia a dat dovada de o tarie de caracter impresionanata. Mama a opt copii, Angela a stiut ca sotul ei trebuie sa fie pregatit pentru momentul in care va trebui sa ii creasca singur pe cei opt copiii si l-a pregatit intens pentru asta.

In putinul timp care i-a ramas, femeia si-a gabat sotul la "un curs intensiv de pregatire", astfel incat sa acesta sa ii suplineasca cat mai bine lipsa.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Angela l-a invatat pe Ian cum sa le impleteasca parut fetitelor, cum spele copiii pe cap fara sa le intre spuma in ochi, cum sa calce si cum sa le pregateasca felurile de mancare preferata ale copiilor.

Pana nu s-a asigurat ca Ian este pregatit sa ramana singur cu cei 8 copii, Angela a dus o lupta teribila cu cancerul. Din pacate, la 6 lunii de la aflarea teribilului diagnostic, mama celor 8 copii si-a dat ultima suflare.

Sursa: Daily Mail

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI