Close sidebar
Close sidebar

Angela Merkel a făcut anunțul. Se vor vaccina germanii obligatoriu împotriva Sars-Cov-2 sau nu?!

Autoritățile germane nu doresc să impună obligativitatea vaccinării împotriva Sars-Cov-2. Anunțul a fost făcut de cancelarul german, Angela Merkel.

Georgiana Balaban,

Cancelarul Germaniei Angela Merkel. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Oficialii germani au declarat că nu doresc să oblige oamenii să se vaccineze, chiar dacă urmează un posibil val patru al pandemiei COVID-19. Vestea a fost dată de cancelarul Germaniei- Angela Merkel.

Citeste si: Angela Merkel, mesaj tranșant de Ziua Mediului: Ţările lumii “trebuie neapărat să impulsioneze adoptarea de măsuri concrete"

Ce a transmis cancelarul Germaniei- Angela Merkel

Merkel a mărturisit în cadrul unei conferințe recente de presă că nu dorește să impună obligativitatea vaccinării împotriva COVID-19. „Noi nu avem intenţia să urmăm această cale”, a anunţat cancelarul german într-o conferinţă de presă.

Citeste si: Angela Merkel: Nu avem informații că Rusia a avut vreo legătură cu incidentul din Belarus

Angela Merkel- anunț. [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Angela Merkel cere ajutorul Chinei pentru stoparea pandemiei de coronavirus

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Angela Merkel a adăugat: „Nu va exista o vaccinare obligatorie împotriva covid-19”.

Citeste si: Angela Merkel a propus un plan în trei etape pentru a ridica restricțiile din Germania. Iată cu ce propunere a venit Cancelarul german

Citeste si: Angela Merkel a făcut declarația momentului despre certificatul de vaccinare! Când va fi pus în funcțiune în Europa

Germanii se luptă și ei cu varianta COVID-19, Delta.

Varianta Alpha (B.1.1.7 sau britanică) a înregistrat un regres, deşi continuă să fie mutaţia predominantă, cu o prezenţă de 86,4%.

Germania a înregistrat de la declanşarea pandemiei 3.718.955 de cazuri şi un total de 90.179

de decese asociate COVID-19.

În Germania au fost vaccinate cu schemă completă 22.967.526 de persoane (27,6% din populaţie), în timp ce 40.707.016 de persoane (48,9%) au primit prima doză a unor vaccinuri anti-COVID-19.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI