Angela Similea si Corina Chiriac fac parte din aceeasi generatie de artisti, cele doua fiind socotite cele mai valoroase si influente cantarete ale perioadei de dinainte de 1989, cand erau vedete ale televiziunii nationale, dar si ale festivalurilor si altor spectacole. Dupa Revolutie, Angela si Corina nu au mai avut acelasi succes, insa in ultimii ani cantecele lor au revenit in prim-plan, melodiile lor fiind difuzate la televiziune, dar si la posturile de radio.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

O lista intocmita de Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania – Asociatia pentru Drepturi de Autor, cu repartizarea castigurilor incasate din melodiile difuzate la radio si tv, valabila pentru lunile septembrie si octombrie din 2011, arata, insa, o diferenta uriasa intre cele doua mari cantarete. Pentru acea perioada, Corina Chiriac a incasat 2.032.66 de lei, in timp ce Angela Similea  a primit doar 41.81 de lei, cu 50 de ori mai putin decat colega ei de generatie.

O explicatie ar fi aceea ca, spre deosebire de Similea, Chiriac este o prezenta constanta la televizor, fiind si realizatoare a unei emisiuni de divertisment, piesele sale fiind difuzate frecvent. In schimb, Similea apare rar la televizor, iar concertele sale sunt mult mai putine decat ale Corinei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si