Surse apropiate actorului a declarat pentru TMX ca Pitt este furios pe Jolie pentru ca a a declarat ca el ar fi un pericol pentru copii deoarece are probleme de furie si abuzeaza de substante interzise, relateaza Daily Mail.

Potrivit relatarilor, Pitt ar fi spus ca sotia lui a „dezlantuit iadul”, pentru ca acum intreaga familie a devenit tinta jurnalistilor.

In ultimele zile, Pitt a discutat cu Jolie pentru a avea un divort „ca intre adulti”.

El a precizat ca a vrut sa tina secret acest lucru pentru binele copiilor, insa Jolie, conform spuselor lui, l-a prezentat drept un tata cu probleme si a cerut custodia exclusiva a copiilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O alta sursa apropiata celor doi a declarat pentru TMZ ca Jolie a luat aceasta decizie din cauza modului in care Brad se comporta cu cei sase copii, adaugand ca este „extrem de suparata de metodele pe care el le foloseste pentru educatia lor”. Aceeasi sursa a declarat ca Jolie s-a saturat de faptul ca Pitt consuma iarba si alcool, dar si de problemele de nervozitate ale acestuia.

Pitt si Jolie au format un cuplu in 2005, dupa ce s-au intalnit pe platoul de filmare al filumului Mr& Mrs Smith.

Publicatia Page Six sustine ca Jolie a descoperit ca Pitt o inseala cu actrita Marion Cotillard, cu care a filmat filmul „Allied” si s-a decis sa se desparte.

Managerul Angelinei Jolie, Geyer Kossinski a declarat ca actrita „va face intodeauna ce e bine pentru a-si proteja copiii”, in timp ce Pitt a declarat intr-un comunicat pentru Daily Mail: „ Sunt foarte intristat de acest lucru, dar ceea ce

conteaza acum cel mai mult este bunastarea copiilor nostri. Cer amabilitatea presei de ne ofere spatiul de care avem nevoie in aceasta perioada dificila”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si