Close sidebar
Close sidebar

Angelina Jolie a vorbit pentru prima data despre divortul de Brad Pitt: "Vom fi mereu o familie"

Angelina Jolie a vorbit pentru prima data despre despartirea dificila de Brad Pitt si despre urmarile pe care separarea le avut asupra copiilor lor. Chiar si asa, ea a spus ca ea su Brad vor fi mereu o familie.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Actrita nu a oferit mai multe detalii despre separare, insa a inceput sa planga cand a vorbit despre fostul partener.

”A fost foarte dificil. Multi oameni trec prin astfel de situatii. Intreaga mea familie a trecut printr-o perioada dificila. Ma concentrez pe copiii mei, copiii nostri. Suntem si vom ramane o familie pentru totdeauna. In acest fel reusesc sa fac fata. Incerc sa gasesc o modalitate prin care ceea ce s-a intamplat sa ne faca, intr-un fel, mai puternici si mai uniti”, a adaugat Angelina Jolie, potrivit Daily Mail.

„Nu vreau sa vorbesc foarte mult despre asta, in afara faptului ca a fost o perioada dificila. Multe persoane se gasesc intr-o astfel de situatie. Principala mea preocupare sunt copiii”, a declarat ea pentru BBC.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Intrebata despre viitorul familiei sale, actrita a zambit si a dezvaluit: "In urmartorii cinci ani, mi-ar placea sa calatoresc în lume, sa-mi vad copiii, sperand ca sunt toti fericiti si ca fac lucruri interesante". 

Cei doi actori si-au inceput relatia in anul 2014 si s-au casatorit in august 2014. 

Actrita a participat sambata la premiera celui mai recent film al sau, "First They Killed My Father", o relatare vazuta prin ochii unui copil despre genocidul din timpul regimului criminal al lui Pol Pot si al Khmerilor Rosii. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI