Actrita Angelina Jolie a invocat "diferente ireconciliabile". Potrivit unor surse, citate de TMZ, vedeta de la Hollywood nu este multumita de modul in care Brad Pitt se poarta cu cei 6 copii ai lor.

Astfel, Jolie a cerut judecatorilor sa i se incuviinteze custodia minorilor, iar lui Brad Pitt sa i se acorde dreptul la vizita. Angelina Jolie nu a cerut pensie alimentara.

In cererea de divort, actrita a trecut ca data de separare 15 septembrie 2016.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

TMZ mai scrie ca Angelina este deranjata de faptul ca Brad Pitt consuma droguri si alcool si ca asta ii afecteaza relatia cu copiii. In plus, actorul ar avea si dese episoade de furie, iar asta ii afecteaza pe cei mici.

Jolie si Pitt sunt impreuna din 2004 si s-au casatorit in august 2014. Cei doi au 6 copii impreuna, 3 adoptati si 3 naturali.

Angelina este reprezentata de avocatul Laura Wasser, care l-a reprezentat si pe Johnny Depp in divortul de Amber Heard.



Angelina Jolie a mai fost casatorita de doua ori, cu Johnny Lee Miller si Billy Bob Thornton. Acesta este al treilea divort al ei.

Brad Pitt a mai fost casatorit cu actrita Jennifer Aniston. Casnicia lor a luat sfarsit in 2005, dupa ce actorul a cunoscut-o pe Angelina Jolie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si