Close sidebar
Close sidebar

Anna Andrea a murit după un lifting facial și o operație de liposucție. Fiica îndoliată a femeii, în stare de șoc

O mămică în vârstă de 47 de ani a murit după ce a suferit o liposucție a întregului corp la o clinică din Rusia: familia susține că a fost presată să facă o operație de amploare după ce ea mers doar pentru un lifting facial.

Sorin Negru,

Anna Andrea a murit după un lifting facial și o operație de liposucție

[Sursa foto: Daily Mail]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anna Andrea și-a îndepărtat grăsimea de pe fiecare parte a corpului în timpul procedurii, potrivit Daily Mail.

Starea ei s-a deteriorat „catastrofal” la două zile după ce a suferit liposucția pe întregul corp la o clinică din Rusia.

Citește și: Un celebru youtuber s-a stins din viață la vârsta de 28 de ani după un accident tragic. A stat 80 de zile în comă. Familia este devastată de durere

Dr Maria Burlova, șefa Clinicii Abriell, a efectuat operația, medicul fiind acum audiat de poliția rusă care investighează decesul femeii de 47 de ani.

Anna Andrea, supusă unei proceduri medicale invazive

Anna Andrea, în vârstă de 47 de ani, a mers la clinică pentruu n lfting facial, dar medicii i-au spus că ar fi indicat să facă o operație de amploare.

Annei i s-a îndepărtat grăsimea de pe față, gât, bărbie, sâni, stomac, șolduri, flancuri, spate, coapse interioare și exterioare, fese, genunchi, gambe și glezne într-o singură procedură.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un chirurg plastician rus de top Maria Burlova, șeful Clinicii Abriell, a efectuat operația la Sankt Petersburg, dar ar putea risca acum ani grei de închisoare.

Dr Maria Burlova, șefa Clinicii Abriell

Femeia a vrut să facă doar un lifting facial

Fiica șocată a femeii, Kira Fedora, a spus că mama ei plănuise doar un lifting facial.

„Ea a discutat despre această procedură cu mine, cu prietenii ei și cu tatăl meu”, a spus fiica îndoliată.

Ea a susținut că mama ei a fost „presată” să facă o intervenție chirurgicală nu numai pe față, ci și pe întregul corp, operație pe care clinica o promovează în mod activ.

Mama ei a fost supusă unor controale cardiace înainte de operație și „totul a fost bine”, a spus ea.

Citește și: VIDEO- Acuzații de malpraxis la spitalul din Târgu-Jiu, după ce o femeie a murit în urma unei operații. Medicul ar fi primit mită din partea familiei victimei și ar fi înapoiat banii după deces

După liposucția întregului corp, mama ei a comunicat cu familia ei- dar acest lucru a încetat brusc, pe măsură ce starea ei s-a deteriorat.

„Am intentat deja un proces împotriva acestei clinici”, a spus fiica. Dr Burlova nu a comentat acuzațiile aduse de tânăra îndoliată.

Anna Andrea a murit după o operație de liposucție a întregului corp

[Sursa foto: Daily Mail]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI