Close sidebar
Close sidebar

Antonia este în doliu. A murit omul pe care îl iubea din răsputeri

Cântăreața Antonia trece prin clipe grele. Vedeta le-a mărturisit fanilor săi că omul de care era extrem de apropiată s-a stins din viață, după o luptă cu o boală cumplită.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Antonia și-a pierdut în urmă cu puțin timp bunicul. Acesta a fost diagnosticat în urmă cu un an cu stenoză cardiacă și a fost nevoit să se opereze de urgență. În luna octombrie, bunicul artistei a fost internat din nou în spital, după ce a acuzat mai multe dureri în zona stomacului.

Antonia este în doliu

Acesta a fost supus atunci unei intervenții chirurgicale, iar starea lui s-a ameliorat, dar pentru scurtă vreme.

Bătrânul s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. „S-a zbătut până la ultima răsuflare. A luptat până la sfârșit. Un om mai puternic decât bunicul meu nu am mai întâlnit. Am fost lângă el în tot acest timp până când nu a mai rezistat.

Te iubesc foarte mult! Acum ești cu Doamne Doamne. Ești îngerul meu! Mi-e dor de tine", a fost mesajul pe care l-a postat artista la scurt timp de la pierderea suferită. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI