Foștii concurenți de la "Puterea Dragostei" Codruț și Antonia s-au întâlnit, după ce s-a tot zvonit că formează un cuplu. Blondina și fostul concurent din sezonul doi nu se mai feresc și acum tânărul a postat o fotografie pe contul lui de Instagram, în care se află alături de Antonia, potrivit Wowbiz.ro.

Citeste si: N-o să-ți vină să crezi cu ce se ocupă Maria de la „Puterea Dragostei”, după despărțirea de Marinescu

Antonia, după eliminarea din emisiune: "M-am atașat de un singur băiat"

Aventura Antoniei a ajuns la final la "Puterea Dragostei", ea fiind  concurenta eliminată în urma nominalizărilor de duminică. În pericol de eliminare s-a aflat și Mădălin, el fiind cel de-al doilea nominalizat, împreună cu fata pe care a cerut-o în glumă în căsătorie săptămâna trecută.

Citeste si:  Scene explozive la "Puterea Dragostei": un concurent s-a pus în genunchi și a cerut în căsătorie o "colegă" de emisiune

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Antonia a spus că îi va fi dor doar de fete după plecarea din casa "Puterea Dragostei" și nu a crezut că starea în care se află Mădălin este una reală, ci l-a acuzat că joacă teatru. "M-am atașat de un singur băiat, de Vlad", a spus Antonia.

Citeste si:  Despărțire în Casa „Puterea Dragostei”, ies detalii despre Vlad și Antonia

Codruț i-a cumpărat trandafiri Antoniei

Codruț a dezvăluit, de curând, că se află în cunoaștere cu Antonia, una dintre concurentele de la "Puterea Dragostei", cu care s-a întâlnit de mai multe ori și căreia i-a cumpărat și un buchet de trandafiri. 

"Nu am petrecut  toată noaptea la hotel, am stat câteva ore. Eu eram la mașină, iar ea s-a dus cu prietena ei să mănânce, mă văzuse din mașină. Când a coborât, a stat și s-a uitat la mine. A început să zâmbească. Este o fată frumoasă. E bine, e ce trebuie", a spus Codruț pentru Wowbiz.

Citeste si: Codruț Șerban de la „Puterea Dragostei” se autocaracterizează ca fiind posesiv și gelos


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si