Close sidebar
Close sidebar

Antonio Banderas s-a vindecat de Covid-19

Actorul spaniol Antonio Banderas, care a fost diagnosticat cu Covid-19, a anunţat pe Facebook că a învins boala, publicând şi o fotografie sugestivă.

Georgiana Balaban,

antonio banderas covid 19 [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"După 21 de zile de izolare disciplinat, pot să spun că am învins infecţia cu Covid-19. Sunt vindecat. Gândurile mele se îndreaptă către cei care nu au fost la fel de norocoşi ca mine. Curaj pentru toţi cei care se află la jumătatea luptei", a scris actorul pe contul de socializare.

Antonio Banderas s-a vindecat de Covid-19

Pe 10 august, ziua când împlinea 60 de ani, Banderas anunţa că îşi petrece aniversarea în carantină din cauză că este bolnav.

Ce a transmis Antonio Banderas

"Voi profita de această izolare pentru a citi, scrie, odihni şi continuând să fac planuri pentru a începe să dau sens celor 60 de ani pe care îi duc încărcaţi cu dorinţă şi speranţă”, declara

el.

antonio banderas s-a vindecat de covid 19 [Sursa foto: google]

Citeste si: Aurelian Bădulescu: „Deschiderea şcolilor este crimă cu premeditare”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Noi reguli pentru români. Ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Se redeschid restaurantele?

Citeste si: Coronavirus 25 august: 1.060 de cazuri noi în România. Câte teste s-au efectuat?

Banderas şi-a început cariera în anii 1980, fiind unul dintre actorii preferaţi ai lui Pedro Almodóvar, sub îndrumarea căruia a jucat de opt ori. A ajuns la Hollywood un deceniu mai târziu, unde s-a remarcat în producţii de succes ca „Philadelphia” (1993), „Interview With the Vampire” (1994) şi „Desperado” (1995). Cel mai recent film în care joacă este „Dolor y Gloria” (2019), regizat de Almodóvar, pentru care actorul a fost premiat la Cannes şi la gala Oscar.

Citeste si: Scenariu îngrozitor în Alba: un bărbat și-a decapitat fratele cu toporul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI