Antrenorul unei echipe de fotbal din Bulgaria a murit, după ce a fost lovit de un fulger. Incidentul mortal s-a petrecut pe terenul de fotbal, la scurt timp după începerea unui meci.

Citeste si: Un minor a murit după ce a fost lovit de fulger. Cum s-a întâmplat tragedia

Tragedia s-a petrecut chiar pe teren, în văzul tuturor. Sportivul a fost ucis de un fulger chiar pe teren, la scurt timp după începerea meciului.

Antrenorul purta o brățară de fitness la mână atunci când s-a întâmplat incidentul mortal.

Antrenorul a murit duminică. Fulgerul l-a lovit în timpul unui meci amical între echipele din Lessichovo și Chernogorov, conform presei locale.

Cine este antrenorul mort

Antrenorul mort se numește Ivan Ranchev. Bărbatul avea 41 de ani. El a fost ucis pe loc după ce o furtună puternică a început brusc chiar în timpul meciului care se desfășura la Lesichovo, în apropierea Plodivului.

Citeste si: 17 morți la o nuntă, după ce au fost loviți de fulgere

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

antrenor ucis de fulger în bulgaria
Antrenor de fotbal - ucis de fulger.[Sursa foto: PixaBay]

Ivan a fost dus la vestiar unde a fost resuscitat minute în șir. „După fulger, Ivan a căzut la pământ. L-am adus în vestiar și am început masajul la inimă, i-am ținut mâna până la final. A avut puls câteva minute”, a declarat Stoyan Ivanov, unul dintre colaboratorii lui Ivan Ranchev.

Citeste si: Directoarea unei școli din București și soțul acesteia, un cunoscut preot, au murit arşi de vii în casă, în timpul furtunii de miercuri

Medicii au ajuns imediat la fața locului, însă nu au mai putut face nimic și i-au constatat decesul. Potrivit unui raport, câțiva jucători au fost și ei doborâți de fulger, dar din fericire nu au fost răniți grav.

„A început să plouă şi, dintr-o dată, cerul s-a luminat”, a declarat primarul din Lessichovo, Dimitar Vrinchev, pentru presa locală. Acesta a mai precizat că evenimentul a avut loc la scurt timp după ora 18.30, ora începerii meciului.

Familia antrenorului este în stare de șoc. Mai mulți prieteni apropiați sportivului au transmis mesaje de încurajare pentru familia acestuia.

„Condoleanțele noastre rudelor antrenorului de 41 de ani de la Hebar, Ivan Ranchev. Cu câteva ore în urmă a devenit victima unei tragedii în timpul unui meci din satul Lesichovo ”, a scris fan clubul Hebar FC pe rețelele de socializare.

Citeste si: Alin, un tânăr din Timișoara, student la Stomatologie, a murit de ziua lui. Cu o săptămână în urmă căzuse de pe trotinetă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si