Un tânăr de 13 ani a murit pe o plajă din New York. Minorul era alături de familie când și-a găsit sfârșitul. El a fost lovit de un fulger. Victima a fost transportată de urgență la spital, însă medicii i-au declarat decesul pe loc. Alte șase persoane au fost victimele forțelor naturii.

Citeste si: Momente șocante pentru doi minori. Ei au privit cum mama lor, de 35 de ani, se stinge din viață

În total, șapte oameni au fost victimele fulgerelor de pe plaja din New York vineri după-amiază. Carlos Ramos se afla și el acolo. El avea 13 ani și a reușit să supraviețuiască până la spital, însă acolo a pierdut lupta cu viața.

Citeste si: Sfântul Ilie 2021: Ce nu este bine să faci în această zi de sărbătoare? Calendar creștin-ortodox

Un adolescent- mort după ce l-a lovit fulgerul

Carlos și-a găsit sfârșitul pe o plajă din New York. Mai exact pe plaja Orchard Beach, din Bronx. Totul s-a întâmplat vineri după-amiază. Carlos fost transportat de urgență la spital, însă acolo a pierdut lupta cu viața și cadrele medicale au declarat decesul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Încă șase persoane au avut parte de experiențe cumplite. Stacy Salvidar, o adolescentă în vârstă de 13 ani, a suferit și ea după impactul lăsat de fulger. Minora rănită le-a povestit medicilor că un fulger a lovit-o chiar în timp ce se îndrepta spre un loc sigur alături de părinții și surorile ei pentru a se adăposti.

copil ucis de fulger pe plajă
Un fulger a făcut ravagii pe plajă.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: VIDEO| Vremea severă de pe litoral a cauzat incidente: un copil de 8 ani a fost lovit de o mașină în timp ce fugea pentru a se adăposti de ploaia puternică

Ea a mărturisit senzația pe care a simțit-o în momentul în care a fost atinsă de fulger, spunând astfel că „Un fulger imens a lovit a lovit în fața mea. Tremuram toată și a început să îmi curgă sânge din gură. Fulgerul s-a simțit ca o furnicătură puternică, chiar a durut foarte tare.”

Citeste si: Un preot și soția lui au murit îmbrățișați în propria casă mistuită de incediu: „Niște oameni superbi”

Fulgerele apărute parcă de nicăieri au lovit și un bărbat în vârstă de 41 de ani, trei copii cu vârste cuprinse între 12 și 15 și o femeie de 33 de ani. În acest moment, cu toții au o stare stabilă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si