Sfârșit tragic pentru o mămică. Femeia a decedat sub privirile băieților săi. Gemma O'Shea, în vârstă de doar 35 de ani, s-a prăbușit în fața fiilor săi, după ce programările la medic i-au fost anulate din cauza r estricțiilor generate de Covid-19.

Citeste si: Moartea suspectă a unei jurnaliste

Finley, în vârstă de doar 3 ani, şi Mason, de 8 ani, au trecut prin coșmarul vieții.

Ei au văzut cum mama lor a murit. Gemma O'Shea suferea de foarte mulți ani de afecțiuni cardiace. Înainte să moară se simțea foarte bine și nu avea dureri. Tânăra se programa la control și mergea într-un interval regulat. Acum, medicii i-au anulat programările din cauza restricțiilor date de Covid-19.

Citeste si: Un tânăr a fost găsit mort, cu capul tăiat şi pus într-o găleată. Sfârșitul tragic al adolescentului

Tânăra mamă a făcut infarct și a murit

Gemma a decedat din cauza unei afecțiuni cardiace pe care o ținea sub control de ani buni. Femeia mergea la medic o dată la șase luni. Cu doar câteva zile înainte de a deceda, i-a fost anulată programarea. Când a văzut că se simte bine, femeia a decis să fie reprogramată la același medic atunci când restricțiile se mai relaxează.

Destinul i-a jucat o festă, însă.

Citeste si: Continuă cercetările în cazul copilului, de trei ani, călcat cu mașina pe cap. Cine se afla la volanul autoturismului

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În ziua morții, tânăra mamă era în vizită la bunica din partea lui Lee, soțul ei. Ea a ridicat un container de depozitare. După ce a rămas în grădina socrilor doar cu cei doi băieței ai săi, doar într-o clipă Gemma s-a prăbușit la pământ. Micuții își strigau îngroziți tatăl.

mamă de 35 de ani moartă sub privirile copiilor
Băieții au asistat la moartea mamei.[Sursa foto: PixaBay]

Lee și-a văzut soția pe jos. Alarmat, acesta a sunat imediat la numărul de urgențe, iar apoi i-a acordat imediat primul ajutor. Încercările soțului, cât și a cadrelor medicale au fost în zadar, medicii fiind nevoiți să constate infarctul femeii, iar mai apoi decesul acesteia.

„Mergeam să luăm o cutie de depozitare de la mama mea. Era o grădină noroioasă în spatele casei, aveam de gând să cărăm cutia peste gard. Până să ajung acolo, vecina mi-a spus: Mai bine vii aici, e prăbuşită! Când am întors privirea am văzut-o pe Gemma pe jos, întinsă acolo. Practic asta a fost tot. Stop cardiac. I-am făcut manevrele de resuscitare o vreme, a trecut ceva timp până când ambulanţa a ajuns acolo, dar din păcate...a murit. Băieţii au văzut totul pentru că, din păcate, erau cu mine. A făcut infarct din cauza unei afecţiuni la inimă” a povestit, în lacrimi, soţul.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”- radioimpuls.ro

Apropiații sunt șocați de decesul fulgerător. Mămica era o tânără veselă și sociabilă. Lee a declarat că este o adevărată tragedie, mai ales că în ultima vreme soția lui se simțea extrem de bine. Familia încearcă să accepte teribila veste şi Lee încearcă să meargă mai departe pentru copiii săi care au nevoie de el.

Citeste si: Surorile care au incendiat-o într-un geamantan pe tânăra găsită la Giurgiu, înregistrate în arest: "Bine i-am făcut c-am omorât-o cu bătaia!"

„Sunt bine acum, iar apoi mă prăbuşesc. Este unul dintre acele lucruri pe care trebuie să continui să le fac, trebuie să încerc să fiu la fel de normal pentru a fi un exemplu pentru copii.", a declarat acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si