Primele date ale poliţiştilor braşoveni în ancheta deschisă după decesul băiatului arată că autoturismul implicat în accident era condus de un adolescent de 14 ani. Se pare că este vorba despre unchiul copilului, fratele tatălui victimei. Inițial, se credea că tatăl conducea mașina.

Citeste si: Moarte șocantă pentru un bărbat din Dolj. S-a răsturnat cu tractorul într-un canal

Moartea șocantă a unui minor de trei ani

Primele date din anchetă arată că tatăl micuţului care şi-a pierdut viaţa a lăsat autovehiculul cu cheile în contact. El a vrut doar să descarce ceva din ea. În acest timp, un adolescent de 14 ani a profitat de neatenția fratelui mai mare. Conform oficialilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, minorul de 14 ani s-a urcat la volan.

Citeste si: VIDEO- Accidente în lanț pe Autostrada Soarelui. A fost activat planul roșu de intervenție. Peste 50 de mașini implicate!

copil călcat cu mașina pe cap în curte
Copil călcat cu mașina pe cap.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Băiețelul a fost lovit în timp ce autoturismul condus de unchiul său dădea cu spatele.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc tragedia.

Citeste si: Un minor, de trei ani, a căzut în gol de la etaj. Băiatul stătea în bucătărie cu familia

„Din primele cercetări efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că, un tânăr, în vârstă de 14 ani, ar fi manevrat un autovehicul în curtea imobilului anterior menţionat, ulterior, ar fi surprins şi accidentat băiatul, în vârstă de 3 ani, ce se afla în aceeaşi curte”, informează,

luni, Poliţia judeţeană Braşov.

Tragedia s-a produs duminică în jurul orei 10:50, în curtea unui imobil din localitatea Hărman. Micuțul a fost trasnportat de urgență la spital, însă medicii i-au confirmat decesul.

Citeste si: Andi Constantin a fost implicat într-un accident rutier grav! A fost la un pas de moarte, după ce a intrat cu mașina sub un TIR: „O secundă de neatenție”

„În cauză, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Feldioara, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, continuă cercetările în vederea lămuririi şi stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, mai transmite IPJ Braşov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si