Close sidebar
Close sidebar

Antrenorul de tenis al sotilor Iohannis ameninta cu dosare penale! Marius Vecerdea candideaza pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Tenis

Fost tensimen, director al unui club de tenis din Sibiu, Marius Vecerdea este finul si antrenorul de tenis al sotilor Iohannis.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform publicatiei locale “Turnul Sfatului”, Vecerdea vrea sa ajunga presedintele Federatiei Romane de Tenis si  ii acuza de frauda pe cei care organizeaza alegerile.

Vecerdea sustine ca dupa ce a contestat in instanta ultima Adunare Generala a Federatiei pentru ca au fost chemati la vot 362 de membri, acelasi lucru se petrece din nou. “Nu pot sa cred ca fac asta! Am contestat la tribunal Adunarea Generala din iunie 2016, cand au fost alesi doi vicepresedinti ai federatiei, in urma votului a 102 membri afliliati. Doar ca in Registrul Special al Federatiilor, de la tribunal, sunt inregistrati ca membri cu drept de vot doar 53! 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Instanta a constatat asta, mi-a dat dreptate, a anulat acea Adunare Generala, iar federatia nici n-a mai depus apel, astfel ca hotararea a ramas definitiva si irevocabila. Iar acum, acest Consiliu Director, inclusiv presedintele George Cosac, convoaca iar la vot cluburile care nu au acest drept. Insa acum e mai grav, se incalca o hotarare a instantei, e de penal! E infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la doi ani”, a declarat Vecerdea, conform publicatiei.

Consiliul Director al FR Tenis a convocat din nou o Adunare Generala de alegeri pentru 2 noiembrie. Marius Vecerdea si-a anuntat de la inceputul anului intentia de a candida pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Tenis.
 

Foto: Turnul Sfatului

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI