Close sidebar
Close sidebar

Antrenorul Ionuţ Popa- grave probleme de sănătate. Are nevoie de susţinere financiară

Fost antrenor UTA, în vârstă de 66 de ani este grav bolnav. Apropiaţii, dar şi fostele șase echipe i-au sărit în ajutor şi cer sprijin fanilor.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ionuţ Popa este cunoscut pentru că a antrenat şi echipe precum: Jiul Petroşani, Poli Iaşi, Mioveni şi Poli Timişoara, conform observator.tv.

Performanţele din Liga I, dar şi replicile spectaculoase i-au adus atenţia publicului.

Citeste si: Ianis Hagi: E incredibil, nu credeam că am făcut mândră atâta lume

„Fostul nostru antrenor, Ionuţ Popa, are nevoie de ajutorul vostru! Acesta suferă de mai multe luni din cauza problemelor de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent şi acum are nevoie mai mult ca oricând de susţinerea noastră.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ne aducem cu toţii aminte de rezultatele extraordinare reuşite de Ionuţ Popa ca antrenor la Poli Timişoara: salvarea de la -14 puncte, o reuşită unică la nivelul Ligii 1, finala Cupei Ligii şi semifinala Cupei României, toate într-unul din cele mai spectaculoase sezoane din istoria fotbalului timişorean.

Mai presus de acestea, însă, reţinem implicarea sa în momentele dificile pe care le-am întâmpinat împreună şi culoarea pe care Popică o aduce sportului nostru.

 

Citeste si: Gheorghe Hagi are datorii de 12,6 milioane lei și a concediat 15 oameni de la Viitorul! Tatăl lui Iannis a pierdut o avere pentru a inventa generația Under 21

Cei care pot şi doresc să îl susţină în vederea acoperirii costurilor tratamentului său, o pot face printr-o donaţie în contul: Raiffeisen Bank RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017 Titularul contului este fiica fostului nostru antrenor, Medamira Popa.

Vă mulţumim!" transmite un reprezentant al clubului Poli Timişoara.

Familia şi reprezentanţii cluburilor pentru care a activat cer sprijin oamenilor dornici să ajute, pentru cheltuielile medicale semnificative.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI