Antreprenoare la 62 de ani! O bunica si nepotul ei au dat lovitura cu saratelele pregatite dupa o reteta traditionala
O femeie de 62 de ani din Singeorz-Bai a pus pe picioare o afacere inedita: face saratele cu branza dupa o reteta din 1800 si, ajutata de nepotul sau, un tanar de 23 de ani, a reusit sa aduca preparatul traditional pe rafturile supermarketurilor.
Succesul afacerii sta in reteta inedita, la care se foloseste si apa minerala de Singeroz-Bai. Produsele lor au ajuns pe rafurile unui lant local de magazine intr-o cutie colorata, care atrage imediat atentia.
„Business-ul a inceput in familie, acum 5 ani. Afacerea a fost inceputa de bunica mea. Ea stia reteta de multa vreme, de cand era copila. A cumparat niste prese, cu care a inceput sa faca saratele pentru familie.
De la familie s-a ajuns la cunostinte si vazand ca exista cerinte din ce in ce mai mare a inceput sa faca tot mai mult. Ulterior am preluat eu afacerea si am dus-o la un alt nivel”, explica Andrei Mutu.
Tanarul spune ca ceea ce face preparatul deosebit este borcutul (apa minerala – n.r).
„E o reteta pe care bunica mea o stie de cand era copila. Practic reteta este aceeasi, doar ca am imbunatatit-o cu produse mai bune, ulei de masline de cea mai buna calitate, branza de cea mai buna calitate”, explica tanarul.