Putini ministri ai cabinetului Tudose au studii in domeniul de care se ocupa. In Guvernul Tudose, economia face casa buna cu literatura si istoria. In fruntea ministerului a fost numit un antropolog de meserie:

"E un minister destul de greu pentrut dumneavoastra, dat fiind faptul ca nu aveti studii economice? 

O sa discutam dupa ce depasim perioada".

La 33 de ani, absolvent al facultatii de educatie fizica si sport, Ilan Laufer pare mai degraba potrivit pentru ministerul tineretului si sportului. Mai ales ca are un trup numai bun de coperta.Dar partidul a decis sa se ocupe de... mediul de afaceri:" La 23 de ani mi s-a parut ca am imbatranit si mi-am deschis propria firma si m-am ocupat de inchiriat spatii comerciale in mall-uri".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Putini tineri fac bani la 23 de ani, dar se pare ca Ilan Laufer a gasit cheia succesului. Acum ne promite ca va face o figura frumoasa si in Guvern.


INGINERUL DE LA SPORT

De la protectia consumatorului, Marius Dunca a ajuns sa fie expert in problemele tineretului si sportului. Asta desi de meserie este inginer mecanic.

"Este emisa o avetizare de cod in intervalul ORAL, intervalul ORAR!", spunea acesta cu ceva timp in urma. 

Pana sa il cunoasca pe Liviu Dragnea, Carmen Dan era secretara la scoala generala numarul trei din Videle. Terminase dreptul la Universitatea ecologica din Bucuresti si isi dadea licenta la Academia de politie Alexandru Ioan Cuza. Dar, sub atenta supraveghere a sefului ei din Consiliul judetean, pe numele sau Liviu Dragnea,  Carmen Dan a crescut din punct de vedere politic. Asa se face ca a ajuns sa fie prefect de Teleorman, iar acum ditamai ministrul de interne.

BAIATUL LUI TATA...BUN PENTRU TURISM

Mircea Titus Dobre este din Constanta. A terminat o facultate privata si a lucrat doar la firma tatalui sau. Promite insa ca va fi un manager bun la turism, ca doar a trait o viata pe litoral. Acestia sunt ministrii in care isi pune nadejdea premierul Tudose ca va reusi sa duca la indeplinire programul indraznet de guvernare al coalitiei PSD-ALDE.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si