Close sidebar
Close sidebar

Anunt controversat al Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania! Romanii din Vest sunt revoltati!

Consiliul National al Maghiarilor din Transilvania, impreuna cu Partidul Popular Maghiar din Transilvania, au invitat oradenii la un film dedicat scriitorului Albert Wass, declarat criminal de razboi in Romania.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Evenimentul este organizat de cele doua organizatii politice maghiare pentru a omagia 110 ani de la nasterea scriitorului (pe 8 ianuarie) si 20 ani de la moartea acestuia, pe 17 februarie.

"Viata celui mai citit scriitor maghiar este prezentat in filmul „Dati-mi muntii inapoi”. Cei interesati sunt asteptati sa vizioneze filmul sambata dupa-amiaza, de la ora 17.00, la sediul celor doua organizatii", se arata in comunicatul transmis de organizatori, dar numai presei de limba maghiara, si facut public joi.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

Sursa: Ebihoreanul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI