Prima Casă 2020. Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, că programul Prima Casă se va derula şi în acest an, urmând să fie adoptată o hotărâre de Guvern pentru stabilirea condiţiilor pe anul în curs.

Prima Casă 2020. O minciună gogomană marca PSD

Orban a spus că afirmaţii reprezentanţilor PSD conform cărora Guvernul nu mai finanţează acest program reprezintă o "minciună gogonată".

"Când vom lua o decizie legată de Prima Casă, o vom face publică. Deocamdată, decizia pe care am luat-o în cadrul bugetului pe anul acesta e de a continua Prima Casă", a susţinut el.

Citeste si: Mărirea alocațiilor, amânată: ”Nu există aceste sume în buget acum”

Prima Casa 2020
Prima Casa 2020

"Disperat că a pierdut puterea, după ce şi-a bătut joc trei ani de ţară, PSD lansează în fiecare zi minciuni, noi şi noi minciuni. Ultima minciună este o campanie mizerabilă în care populaţia României este dezinformată, în mod vădit, privitor la Prima Casă, de care PSD-ul aruncă pe piaţă minciuna gogonată că PNL şi Guvernul PNL nu mai finanţează Prima Casă", a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Ludovic Orban.

Prima Casă 2020. El a spus că dezminte această "minciună gogonată".

Citeste si: Ludovic Orban i s-a confesat Cristinei Țopescu. Ce îi spunea premierul despre fiul lui. INCREDIBIL

Prima Casă 2020. Plafon de 2 miliarde

"Guvernul a avut prevăzută suma, este cred că un plafon de două miliarde. Urmează să emitem hotărârea de Guvern cu stabilirea condiţiilor pe anul în curs şi, ca atare, dezmint categoric această minciună gogonată care arată cât de neruşinaţi şi de lipsiţi de respect faţă de cetăţenii României sunt cei de la PSD, care continuă zi de zi să lanseze noi dezinformări(...)",

a adăugat Orban.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prima Casa 2020
Prima Casa 2020

Citeste si: Premierul Ludovic Orban, pentru prima dată în public, alături de nevastă! FOTO

Urmează o Hotărâre de Guvern prin programul Prima Casă

El a explicat că programul Prima Casă a fost lansată în perioadă de criză, "în care fusese prăbuşită piaţa imobiliară".

Prima Casa 2020
Prima Casa 2020

Prima Casă 2020. "La ora actuală, Guvernul PNL derulează în continuare programul Prima Casă, ceea ce înseamnă că PSD a minţit din nou. (...) În mod evident, vom adopta hotărârea de Guvern pentru a stabili detaliile privitoare la continuarea programului Prima Casă(...) Când vom lua o decizie legată de Prima Casă, o vom face publică. Deocamdată, decizia pe care am luat-o în cadrul bugetului pe anul acesta e de a continua Prima Casă", a precizat Orban.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si